Antena Meniu Search
x

A jefuit bănci din patru state, pentru a cumpăra bilete la meciurile de fotbal ale echipei favorite. Americanul ducea o viață de lux din banii furați

A dus dragostea pentru fotbal la un alt nivel. Un american a fost acuzat că a jefuit mai multe bănci și alte instituții financiare pentru a cumpăra biletele la meciurile de fotbal preferate. Tânărul a "investit" cei aproape 700.000 de dolari în cazinouri, bilete la meciurile și pariuri sportive.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 11:19

A jefuit bănci din patru state, pentru a cumpăra bilete la meciurile de fotbal ale echipei favorite. Americanul ducea o viață de lux din banii furați
A jefuit bănci din patru state, pentru a cumpăra bilete la meciurile de fotbal ale echipei favorite. Americanul ducea o viață de lux din banii furați - ulsa County Sheriff, ChiefsAholic/Instagram

Xaviar Michael Babudar, în vârstă de 29 de ani, a fost acuzat într-un rechizitoriu pentru infracțiuni comise în patru state. Tânărul se folosea de banii furați pentru a-și finanța stilul de viață luxos pe care îl evidenția pe rețelele de socializare, dar și pentru a participa la meciurile de fotbal ale echipei preferate. Potrivit Procuraturii SUA, districtul de vest din Missouri, viața de lux a tânărului și biletele la meciurile de fotbal au fost finanțate exclusiv de săvârșirea unui șir de jafuri de bănci pe parcursul anului 2022, potrivit Mirror.

Xaviar ar fi furat pentru prima dată 70.000 de dolari de la o bancă Great Western din Clive, Iowa, pe 2 martie 2022. El avea să ducă banii înapoi în Missouri înainte de a-i depune în în contul său de economii. A călătorit apoi la Omaha, Nebraska, jefuind o altă bancă, de unde a plecat cu 170.860 de dolari, pe 28 aprilie 2022. Cum banii furați, paria pe echipa sa preferată. Ar fi primit 100.000 de dolari după ce Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl-ul pe 12 februarie 2023.

Fura din bănci pentru a merge la meciurile echipei favorite

Pe 13 iulie 2022, ar fi furat 303.845 de dolari de la o altă intreprindere financiară, în Iowa. I-ar fi amenințat pe angajați cu o armă, pentru a-i face pe aceștia să deschidă seiful în care se aflau banii.

După jaf, Xaviar ar fi călătorit înapoi în Missouri și a depus 23.000 de dolari în contul său de economii. Acești bani au fost apoi folosiți pentru a face diverse achiziții de jetoane de la cazinourile din Missouri și din Illinois pe parcursul următoarelor trei luni, înainte ca câștigurile obținute să fie în cele din urmă depuse în contul său de economii, se arată în rechizitoriu.

Pe 17 noiembrie 2022, a intrat într-o altă bancă, în Nashville, Tennessee și a furat 125.900 de dolari. El a folosit acești bani pentru a cumpăra 20.000 de dolari în jetoane de la un cazinou din zonă, potrivit comunicatului. Potrivit autorităților, el ar putea fi legat de o serie de alte jafuri de bănci nerezolvate în întregul Vest al Statelor Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » A jefuit bănci din patru state, pentru a cumpăra bilete la meciurile de fotbal ale echipei favorite. Americanul ducea o viață de lux din banii furați