Antena Meniu Search
x

A murit cu câteva ore înainte de prima zi de școală, din cauza unei boli nemiloase. Micuța de 4 ani din UK probase uniforma, însă n-a mai apucat s-o poarte în clasă

Urma să înceapă școala însă acum urmează să fie condusă pe ultimul său drum. O fetiță de 4 ani a murit în mod tragic, cu câteva ore înainte de a începe prima zi de școală. Copila s-a stins după o intervenție chirurgicală la inimă.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 18:54

A murit cu câteva ore înainte de prima zi de școală, din cauza unei boli nemiloase. Părinții din UK o fotografiase pe micuța de 4 ani în uniformă
A murit cu câteva ore înainte de prima zi de școală, din cauza unei boli nemiloase. Părinții din UK o fotografiase pe micuța de 4 ani în uniformă - Katie O'Leary-Hall

Rose O'Leary se lupta cu o boală rară la inimă. În ciuda faptului că a suferit mai multe operații grele de-a lungul timpului, ea a rămas la fel de curajoasă în fața durerii. Părinții ei, Katie O'Leary-Hall și Sue O'Leary-Hall, din Pool-in-Wharfedale, Leeds, au fost devastați când au aflat că micuța lor suferea de boala rară, care afectează doar unul din 50.000 de oameni, relatează Mirror.

A murit cu câteva ore înainte să înceapă școala

Această afecțiune apare atunci când aorta, artera primară a inimii, nu se formează complet. Micuța a luptat până în ultima clipă, iar cea mai de preț armă a ei împotriva bolii a fost curajul. Din păcate, boala a fost mai puternică. Ea a murit cu doar câteva ore înainte de a se bucura de prima ei zi de școală mult așteptată și, în mod tragic, chiar fusese fotografiată în uniforma ei. Nimeni nu știa că nu va mai apuca să o poarte în prima zi de școală. Rose a suferit o intervenție chirurgicală pe 15 august a acestui an, urmată de o ajustare a stimulatorului cardiac pe 24 august.

După asta, totul a mers bine. A început să se miște, nu vorbea foarte mult, dar a spus „Bună mami. Totul a mers oribil, oribil de prost”, a declarat mama copilei.

Situația s-a înrăutățit când Katie a primit un telefon prin care a informat-o că Rose „s-a prăbușit”. Deși medicii au încercat să facă orice pentru a o salva, creierul ei nu a primit suficient oxigen și au fost nevoiți să-i oprească aparatele de susținere a vieții.

Obișnuiam să o numesc petarda mea mică. Era cu adevărat, foarte răutăcioasă, dar și foarte iubitoare. A făcut totul la 100%. îi păsa, iubea 100%. Era pur și simplu incredibilă, toată lumea o venera”, a declarat sfâșiată mama copilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » A murit cu câteva ore înainte de prima zi de școală, din cauza unei boli nemiloase. Micuța de 4 ani din UK probase uniforma, însă n-a mai apucat s-o poarte în clasă