Antena Meniu Search
x

"A murit tati". Un român din Italia şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu maşina într-un copac. Emil se întorcea acasă de la muncă, dar i s-a făcut rău la volan

Sfârşit tragic pentru Emil, un român din Italia în vârstă de 67 de ani. Bărbatului i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în plin într-un copac. Nu a mai avut nicio şansă.

de Monica Palade

la 29.12.2022, 16:32

Accidentul a avut loc în Villanterio, din Cascina Castellazzo, în jurul orei 20.00. Românul venea acasă de la serviciu.

A murit în drum spre casă

Emil conducea o dubă albă, un Peugeot Ranch, când a pierdut controlul maşinii, din motive care sunt în continuare sub investigaţie. Bărbatul a ieșit cu mașina de pe carosabil, într-un sens giratoriu, și s-a izbit de un copac, scrie TG 24. Ceilalţi şoferi aflaţi în trafic au oprit şi au încercat săî îl ajute. Din păcate, românul nu a mai prezentat semne vitale.

Potrivit rotalianul, fiii românului originar din comuna Poiana Mare, județul Dolj, au anunţat moartea părintelui lor pe Facebook. „Dumnezeu să te odihnească în pace și odihnă, tati, nu te voi uita niciodată”, a scris Adi pe rețeaua de socializare menționată mai sus. „A murit tati aseară, a făcut infarct la volan în timp ce conducea”, a adăugat el într-un comentariu, întrebat de o verișoară despre ce s-a întâmplat cu tatăl său.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tata”, a scris și Dorin, celălalt fiu, pe pagina sa de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "A murit tati". Un român din Italia şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu maşina într-un copac. Emil se întorcea acasă de la muncă, dar i s-a făcut rău la volan