Antena Meniu Search
x

"A salvat oameni, dar nu și-a putut salva fiica". Fetiţă de 5 ani, omorâtă de un şofer în faţa tatălui medic. Britanicul a încercat să o resusciteze minute în şir

O fetiţă de cinci ani din Marea Britanie a fost omorâtă, ieri, în timp ce se întorcea de la şcoală cu tatăl ei, după ce un şofer a lovit-o în plin cu maşina. Părintele, care era medic, a încercat minute în şir să o resusciteze, însă în zadar.

de Redactia Observator

la 03.04.2022, 12:36

Fetiţă de 5 ani, omorâtă de un şofer în faţa tatălui medic
Fetiţă de 5 ani, omorâtă de un şofer în faţa tatălui medic - Shutterstock - foto ilustrativ

Cei doi se ţineau de mână în momentul în care curierul a provocat accidentul. În stare de şoc, tatăl fetei, de profesie medic, a început să îi aplice manevre de resuscitare pentru a o salva. Din păcate copila nu a rezistat, iar medicii au declarat la scurt timp decesul, scrie The Sun.

La volanul maşinii care a lovit-o pe fetiţă se afla un bărbat de 63 de ani. El a fost arestat sub suspiciunea de omor, în urma conducerii periculoase şi va rămâne în arest preventiv.

Un prieten de familie a povestit pentru presa străină că tatăl fetiţei, care mai are încă doi copii, este neurochirurg şi activează la mai multe spitale din ţară. "Tocmai traversau strada. El îşi ţinea fiica de mână atunci când a lovit-o maşina. El mi-a spus că a făcut tot ce a putut pentru a-şi salva fata, dar a fost în zadar. Mi-a spus cu o seară înainte că a salvat viața unui adolescent și în urmă cu două zile a salvat viața unui alt bătrân. A salvat oameni, dar nu și-a putut salva fiica. Familia este devastată."

A murit ţinându-şi tatăl de mână

Un alt prieten al familiei condamnă lipsa semnelor de circulaţie din zonă, mai ales că acolo se află şi o scoală pentru copii cu nevoi speciale." O cunosc pe fetiţă şi era extrem de mândră de tatăl ei. Îmi spunea că dacă ceva nu mergea binei, tatăl reuşea să repare totul. Este cutremurător"

Un martor al accidentului spune că şoferul a povestit că fetiţa i-a apărut brusc în faţă, dintre maşinile care erau parcate pe marginea drumului. Poliţiştii au deschis o ancheta şi urmează să decidă cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "A salvat oameni, dar nu și-a putut salva fiica". Fetiţă de 5 ani, omorâtă de un şofer în faţa tatălui medic. Britanicul a încercat să o resusciteze minute în şir