Antena Meniu Search
x

Video Adolescent român, împins sub tren de mai mulţi italieni, după un mesaj trimis unei fete. Mama a leşinat când a auzit vestea

Un adolescent român şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost împins sub un tren, în Italia, de un grup de tineri. Băiatul de 14 ani a ajuns între garnitură şi peron şi din fericire a scăpat cu viaţă. Doi dintre atacatori sunt acuzaţi acum de tentativă de omor şi au ajuns la un centru de detenţie. Cearta ar fi pornit de la faptul că adolescentul român i-ar fi trimis un mesaj iubitei unuia dintre agresori. Scenele sunt violente, iar imaginile au puternic impact emoţional 

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 20:29

Vezi și

Scena atacului a fost surprinsă de camerele de securitate din gară. Băiatul român era pe peron când s-a iscat o ceartă între el şi alţi adolescenţi. În imagini se vede cum tinerii discută aprins. La un moment dat, băiatul se ridică de pe bancă, agresorii vin după el, iar în momentul în care văd că se apropie un tren unul îl împinge violent. Adolescentul se lovește cu capul de unul dintre vagoane şi cade în spaţiul dintre peron şi tren.

Adolescent român, împins sub tren în Italia. Reacţia mamei băiatului

"A fost împins în tren şi a ajuns în spaţiul de aici, dintre. Din fericire, a supravieţuit", spune un martor. Adolescentul a ajuns la spital cu traumatisme la cap, o entorsă şi mai multe tăieturi. Nu îşi poate mişca unul dintre picioare, a povestit mama băiatului. Românca spune că a leşinat în momentul în care a aflat ce i s-a întâmplat fiului ei. 

"Când am văzut că nu a ajuns acasă şi nici nu a răspuns la telefon, am intrat în panică. Apoi mi-au sunat la uşă carabinierii şi mi-au spus că trebuie să vin cu ei pentru că fiul meu a fost îmbrâncit. La spital am aflat că fiul meu a fost împins sub tren", povesteşte femeia, potrivit fanpage.it.

Pe acelaşi subiect

Cearta ar fi pornit de la un mesaj trimis unei fete

Scandalul ar fi pornit de la mesajele pe care victima le ar fi trimis iubitei unuia dintre atacatori. Băiatul ar fi primit amenințări în ultimele două zile de la unul dintre agresori, deşi nici nu-l cunoaștea, spune mama lui. Atacatorii l-ar fi chemat în gară pentru a vorbi cu el, dar de aici lucrurile au degenerat. 

Gara de lângă Milano, un loc rău famat

Gara din Seregno, orăşel aflat la 25 de kilometri de Milano, este însă un loc rău famat. Tinerii care trec pe aici povestesc că în zonă e o gaşcă periculoasă, care-i terorizează. "Când eşti singur, e foarte posibil să fii atacat, pentru că nu ai pe nimeni care să te apere", mărturiseşte un tânăr. Cei mai mulţi dintre cei care merg la şcoală cu trenul evită să rămână singuri pe peroane.  

  • Reporter: Este adevărat că e o bandă aici, în Seregno?
  • Tânăr: Da, da. Este foarte cunoscută pentru furturi şi multe evenimente şocante care s-au întâmplat. Mi s-ar putea întâmpla şi mie. 
  • Reporter: Dacă te-ai trezi înconjurat de tineri care vor să te fure în gara aceasta, ce poţi face?
  • Tânăr: Le dai imediat tot ce vor. 

Doi dintre agresori au ajuns într-un centru de detenţie pentru minori şi sunt acuzaţi de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Adolescent român, împins sub tren de mai mulţi italieni, după un mesaj trimis unei fete. Mama a leşinat când a auzit vestea