Antena Meniu Search
x

"Ajutor, tata o bate pe mama". O copilă de șapte ani a sunat disperată la poliție ca să ceară ajutor. Era singura din familie care știa mai bine italiana

O copilă de doar șapte ani a fost salvarea mamei ei. Deși cea mai mică din familie și extrem de speriată, fata a găsit curajul să ia un telefon mobil, să se ascundă și să ceară ajutor la poliție, în timp ce tatăl o lovea pe mama ei cu bestialitate.

de Monica Palade

la 19.12.2023, 17:15

"Ajutor, tata o bate pe mama". O copilă de șapte ani a sunat disperată la poliție ca să ceară ajutor. Era singura din familie care știa mai bine italiana - Shutterstock

Incidentul a avut loc în Falconara Marittima, în provincia Ancona, din Italia, duminică seara. Fetița le-a spus polițiștilor că a reținut numărul de telefon de la televizor. Bărbatul de 39 de ani a fost arestat sub acuzația de violență domestică, scrie Fan Page.

„Ajutor, tata o bate pe mama”

Violențele avuseseră loc încă de dimineață. Mama copilei, o femeie de 34 de ani, plecase deja la Tenenza ca să depună plângere împotriva soțului ei, profitând de faptul că acesta nu era prezent acasă. Cuplul, de origine nigeriană, locuiește de ceva vreme în Italia. Aici el lucrează constant ca muncitor într-o companie mică, în timp ce ea are grijă de familie.

Femeia s-a întors acasă și aici soțul ei ar fi bătut-o din nou. În acel moment, fetița de 7 ani, care era cea mai mică dintre cei trei frați și singura care vorbea bine italiană, a luat un telefon mobil, s-a ascuns și a sunat la 112. „Ajutor, tata o bate pe mama”, a spus copila. Când operatorul numărului unic de urgență a realizat că nu este o glumă, a anunțat imediat carabinierii, care au reușit să găsească locuința familiei și datorită plângerii făcută de femeie de dimineață au pornit imediat spre reședință.

Când au ajuns la fața locului, l-au imobilizat pe bărbatul care se afla într-o stare de agitație puternică. În timp ce soția lui, într-o stare profundă de șoc, avea mai multe vânătăi pe față. Bărbatul a fost inițial reținut, iar ulterior a primit mandat de arestare, în timp ce femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Ajutor, tata o bate pe mama". O copilă de șapte ani a sunat disperată la poliție ca să ceară ajutor. Era singura din familie care știa mai bine italiana