Antena Meniu Search
x

"Am fost protejat de Dumnezeu. Crucea lui Hristos m-a salvat”. Glonțul care trebuia să ucidă un preot din Brazilia s-a oprit în cruciulița pe care o avea la gât

„Am fost protejat de Dumnezeu”. Un preot din Brazilia spune că a avut parte de un adevărat miracol, după ce a fost la un pas de moarte. A fost împușcat în piept de un hoț, însă, ca prin minune, glonțul a ricoșat în crucea pe care bărbatul o purta la gât.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 19:13

Glonțul care trebuia să ucidă un preot din Brazilia s-a oprit în cruciulița pe care o avea la gât
Glonțul care trebuia să ucidă un preot din Brazilia s-a oprit în cruciulița pe care o avea la gât - The Sun

Părintele Jairo Luis Gusberti a fost amenințat cu arma de hoții de mașini, când acesta ducea acasă doi enoriași, prin cartierul Cristo Redentor din sudul Braziliei. În timp ce hoții se apropiau de mașină, unul dintre ei a tras prin parbriz și l-a lovit în piept pe părintele Jairo, potrivit TheSun.

Glonțul a ricoșat în cruciulița pe care o purta la gât

Dar, în loc să-l omoare instantaneu, impactul glonțului a fost parțial oprit de cruciulița de metal pe care Părintele Jairo o poartă la gât și i-a provocat doar o ușoară rană. Au trecut câteva minute până când preotul și-a dat seama că fusese rănit.

Am fost protejat de Dumnezeu; Aceasta este mărturia pe care vreau să o dau. De fapt, crucifixul, crucea lui Hristos care ne-a salvat deja când și-a dat viața pentru noi, m-a salvat și pe mine aseară”, a declarat bărbatul.

Potrivit rapoartelor, fără acea cruciuliță, glonțul ar fi mers mult mai adânc și ar fi fost fatal. El a fost externat de la spital câteva ore mai târziu, după ce medicii i-au cusut rana mică.

"În această zonă, glonțul a prins o parte a inimii, partea inferioară și ar fi străpuns și plămânii. M-am născut din nou".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Am fost protejat de Dumnezeu. Crucea lui Hristos m-a salvat”. Glonțul care trebuia să ucidă un preot din Brazilia s-a oprit în cruciulița pe care o avea la gât