Antena Meniu Search
x

Atac armat într-o școală din Brazilia. O tânără de 17 ani a fost ucisă, alți trei au fost răniți, după ce un coleg a deschis focul

O elevă în vârstă de 17 ani a fost ucisă, iar alţi trei adolescenţi au fost răniţi într-un atac armat foc, luni, la o școală din Sao Paulo, în sudul Braziliei, anunţă autorităţile locale, relatează AFP., potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 22:53

Atac armat într-o școală din Brazilia. O tânără de 17 ani a fost ucisă, alți trei au fost răniți, după ce un coleg a deschis focul
Atac armat într-o școală din Brazilia. O tânără de 17 ani a fost ucisă, alți trei au fost răniți, după ce un coleg a deschis focul - Profimedia

”O elevă a fost ucisă, iar alţi trei adolescenţi au fost răniţi şi au fost duși la spital”, a anunţat Guvernul statului Sao Paulo.

Două adolescente rănite ”au fost atinse de gloanțe şi sunt, din fericire, în afară pericolului”, a anunţat într-o conferinţă de presă guvernatorul Sao Paulo, Tarcisio de Freitas. Al treilea elev a fost rănit în timp ce fugea de agresor, au precizat autorităţile. Atacul a avut loc luni, într-o școală cu 1.800 de elevi, în Sapopemba, un cartier situat în estul Sao Paulo, cel mai mare oraş din America Latină. 

Băiatul era elev în școala în care a pornit atacul

Atacatorul, un elev din aceeaşi instituţie, a fost arestat, iar arma i-a fost confiscată, anunţă Guvernul local, fără să precizeze motivaţiile acestei gest. Presa braziliană scrie că arma aparţinea tatălui agresorului. Guvernatorul a precizat că adolescenta ucisă era în vârstă de 17 ani.

”Transmit condoleanţe familiei fetei ucise. Nu putem banaliza acestă tragedie şi accesul la arme în societatea noastră”, a reacţionat preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Atac armat într-o școală din Brazilia. O tânără de 17 ani a fost ucisă, alți trei au fost răniți, după ce un coleg a deschis focul