Antena Meniu Search
x

Galerie foto Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Spania. Pompierii s-au chinuit ore întregi să deblocheze camionul

Un șofer român a rămas blocat cu TIR-ul pe un drum îngust din orașul spaniol As Pontes, din provincia A Coruña, după ce sistemul GPS l-a dus pe un traseu greșit. Camionul, care transporta deșeuri industriale, a răsturnat încărcătura, o parte din reziduuri ajungând chiar și în pârâul Soutochán, care se varsă în râul Mera.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.04.2023, 11:28

Presa spaniolă scrie că șoferul își conducea TIR-ul spre stația de epurare Sogarisa din As Somozas, camionul fiind încărcat cu deșeuri nepericuloase. Ghidat de GPS, românul a intrat pe un drum prea îngust pentru dimensiunea vehiculului său. Mai precis DP-7010, un drum provincial care leagă municipiul As Somozas de parohia O Deveso, în As Pontes.

Camionul a rămas blocat și s-a răsturnat, cu tot cu încărcătură, o parte din reziduuri ajungând chiar și în pârâul Soutochán, care se varsă în râul Mera.

TIR-ul românului a fost deblocat cu macaraua

Pompierii au lucrat ore în șir pentru a putea scoate TIR-ul din curba în care a rămas blocat, fiind nevoiți să aducă la fața locului și o macara de mari dimensiuni. Cu ajutorul utilajului greu, militarii au reușit să deblocheze camionul și să elibereze drumul.

Din fericire, șoferul român a scăpat nevătămat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Spania. Pompierii s-au chinuit ore întregi să deblocheze camionul