Antena Meniu Search
x

Băieţel de 2 ani din SUA, găsit mort în gura unui aligator. Fusese dat dispărut, după ce poliţiştii o găsiseră şi pe mamă ucisă în casă

Un băieţel de 2 ani, dat dispărut după ce mama sa a fost găsită fără viaţă în casă, a fost găsit mort vineri. Autorităţile spun că au descoperit cadavrul copilului în gura unui aligator, în St. Petersburg, Florida.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.04.2023, 09:47

Băieţel de 2 ani din Florida, găsit mort în gura unui aligator - Departamentul de poliţie St. Petersburg

Micuţul Taylen Mosley a fost dat dispărut la scurt timp după ce mama sa, Pashun Jeffery, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei joi după-amiază, cu multiple răni de înjunghiere, a declarat vineri șeful poliției din Sankt Petersburg, Anthony Holloway, într-o conferință de presă.

Tatăl băiatului, arestat pentru crimă

Tatăl, Thomas Mosley, a fost arestat pentru două acuzaţii de crimă de gradul I, a confirmat un purtător de cuvânt al poliţiei. Ofiţerii au găsit un aligator în Dell Homes Park (la doar câţiva kilometri de apartamentul în care femeia a fost omorâtă) cu un obiect în gură. În urma unor focuri de armă aţintite asupra reptilei, aceasta a dat drumul capturii, relatează CNN. Când s-au apropiat, poliţiştii şi-au dat seama că ceea ce avea în gură aligatorul era chiar trupul neînsufleţit al copilului.

„Nu am vrut să-l găsim în acest fel, dar cel puțin acum putem aduce o încheiere acestei familii”, a spus Holloway.

Thomas a fost internat vineri într-un spital cu tăieturi la mâini și la brațe. Ulterior, a fost arestat şi încarcerat la închisoarea din județul Pinellas. Nu a vrut să vorbească cu autoritățile și a cerut un avocat, deși sâmbătă nu era clar dacă a obținut încă reprezentare legală.

Autoritățile spun că ancheta este încă în desfășurare și nu au făcut publice informații despre cauza morții lui Taylen sau despre cum ar fi ajuns micuţul în parc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Băieţel de 2 ani din SUA, găsit mort în gura unui aligator. Fusese dat dispărut, după ce poliţiştii o găsiseră şi pe mamă ucisă în casă