Antena Meniu Search
x

Bătrână acuzată că a furat bijuteriile şi portofelele mai multor persoane ce urmau să fie înmormântate, reţinută în Franţa 

O bătrână de aproximativ 60 de ani a fost reţinută în Franţa, după ce a furat bijuteriile cu care urma să fie înmormântată o altă femeie.

de Redactia Observator

la 28.08.2021, 18:18

Bătrâna din Franţa, prinsă după ce a furat bijuteriile unei femei care urma să fie îngropată
Bătrâna din Franţa, prinsă după ce a furat bijuteriile unei femei care urma să fie îngropată - Profimedia
  • Procesul bătrânei din Franţa ar urma să înceapă abia anul viitor.

Întreaga poveste s-a petrecut în localitatea Lievin, oraş situat în apropiere de graniţa cu Belgia şi care are în jur de 30.000 de locuitori. Conform BBC, o femeie din localitate urma să fie îngropată, iar rudele aflate la priveghi au remarcat prezenţa suspectă a bătrânei de 60 de ani.

Iniţial, femeia le-a spus că era o prietenă a răposatei, astfel că rudele îndurerate i-au permis să-i aducă un ultim omagiu. Totuşi, chiar înainte ca victima să fie înmormântată, rudele au observat dispariţia bijuteriilor cu care femeia urma să fie îngropată. Vorbim despre un lănţişor, un inel şi o pereche de cercei.

Procesul bătrânei din Franţa ar urma să înceapă abia anul viitor

Imediat, rudele femeii care urma să fie îngropate au solicitat intervenţia poliţiştilor şi le-au oferit acestora detalii despre principala suspectă. Bătrâna a fost identificată, iar oamenii legii au avut parte de surprize de proporţii când i-au percheziţionat casa.

Au descoperit, printre altele, că bătrâna mai furase portofelul unui bărbat care fusese îngropat în aceeaşi zi şi la acelaşi cimitir. Mai mult, bătrâna deţinea codurile de acces în mai multe camere mortuare astfel că este bănuită că a mai furat bunuri şi de la alte persoane decedate, înainte ca acestea să fie îngropate. Procesul bătrânei, care este acuzată de comiterea mai multor infracţiuni, ar urma să înceapă abia anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Bătrână acuzată că a furat bijuteriile şi portofelele mai multor persoane ce urmau să fie înmormântate, reţinută în Franţa