Antena Meniu Search
x

Foto Cadavrul descompus al unui bărbat a fost găsit printre grămezile de gunoi, în apartamentul din SUA. Soţia voia să anunţe poliţia după un an

Trupul grav descompus al unui bărbat de 84 de ani a fost descoperit în weekend printre grămezile de gunoi din apartamentul situat în Brooklyn. Acesta locuia cu soția sa, care plănuia să aștepte un an înainte să anunţe poliția despre moartea lui.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 09:55

Cadavrul descompus al unui bărbat a fost găsit printre grămezile de gunoi
Cadavrul descompus al unui bărbat a fost găsit printre grămezile de gunoi - Daily Mail

Cadavrul lui Brent Shapiro a fost găsit la câteva ore după ce poliția a răspuns sâmbătă la un apel venit din casa de pe Coney Island Avenue, lângă Glenwood Road, în Midwood. Când oamenii legii au sosit în jurul orei 19:00, ei au descoperit că incinta era atât de plină de gunoi, încât au fost nevoiți să folosească scara de incendiu pentru a intra în dormitorul de la etajul trei, a raportat New York Daily News.

Trupul lui Shapiro a fost localizat printre mormanele de gunoi. El a murit din cauza unei boli cardiovasculare arteriosclerotice, potrivit biroului de examinare medicală din New York. O sursă din poliție a declarat pentru Daily News că Shapiro murise de cel puțin două luni, dar soția lui, în vârstă de 72 de ani, nu a sunat niciodată la 911.

Vecinii nu îi mai văzuseră pe cei doi de ceva vreme

Femeia a fost dusă la un spital pentru observație psihiatrică, sâmbătă, după ce le-ar fi spus ofițerilor că plănuise să aștepte un an înainte de a anunța autoritățile că soțul ei a murit. Poliția a fost chemată inițial la fața locului de copiii adulți ai cuplului. Ei au adăugat că nu și-au mai văzut părinții din 2019.

O vecină a spuns pentru DailyMail că soția lui Shapiro, care deține clădirea, obișnuia să curețe zona din față, dar a declarat că aceasta nu a mai fost văzută de ceva timp. Nici domnul Shapiro nu mai fusese observat de mult timp. Un purtător de cuvânt al NYPD a declarat că ancheta este în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Cadavrul descompus al unui bărbat a fost găsit printre grămezile de gunoi, în apartamentul din SUA. Soţia voia să anunţe poliţia după un an