Antena Meniu Search
x

Casa groazei: Un italian a ţinut ascuns cadavrul prietenului său timp de opt luni. Încasa pensia în numele lui

Carabinierii au făcut o descoperire cu adevărat şocantă. Cadavrul lui Fernando Testa, în vârstă de 66 de ani, originar din Calabria, care murise de cel puțin opt luni, a fost găsit de poliție în casa unui bărbat de 50 de ani din Messina. 

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 16:39

Un italian a ţinut ascuns cadavrul prietenului său timp de opt luni
Un italian a ţinut ascuns cadavrul prietenului său timp de opt luni - Live Sicilia via Rotalianul

Fernando Testa, care era originar din Melito Porto Salvo, avea un mandat de arestare emis de Tribunalul din Reggio Calabria, pentru a-și ispăși o condamnare de cinci ani de închisoare. Ipoteza din spatele descoperirii ar fi că motivul ascunderii cadavrului este legat de dorința colegului de apartament de a încasa pensia victimei. Acum, locuința este sub sechestru, notează Corriere della Sera.

La domiciliu, polițiștii au găsit un act de identitate contrafăcut pe care bărbatul de 50 de ani ar fi aplicat o fotografie cu datele personale ale prietenului mort și extrase dintr-un cont curent de la oficiul poștal la care respectivul avea pensia. Procuratura a deschis un dosar penal și a început să-l ancheteze pe prietenul victimei pentru ascunderea cadavrului. O autopsie urmează să fie efectuată pentru a se clarifica cauzele morţii. Însă, cel mai probabil, este vorba despre o moarte naturală.

Poliția a ajuns să dea peste cadavru datorită unei informări care sublinia faptul că bărbatul de 50 de ani, proprietarul casei, era văzut adesea cu Testa, care era căutat de autorități pentru a fi arestat. Ancheta este în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Casa groazei: Un italian a ţinut ascuns cadavrul prietenului său timp de opt luni. Încasa pensia în numele lui