Antena Meniu Search
x

Copil de 9 ani, ucis de un leagăn pentru persoanele cu dizabilitaţi în Brazilia. Mai mulţi elevi se legănau pe el în momentul în care s-a izbit cu putere de copil

Un elev de 9 ani a murit într-un accident dramatic pe terenul de joacă, după ce a fost lovit puternic de un leagăn destinat copiilor cu dizabilităţi locomotorii în Brazilia, relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 09:50

Marcus Vinicius da Silva Melo Junior se juca în piața din statul Rio de Janeiro, Brazilia, pe 29 aprilie, când a fost rănit mortal de echipament. Leagănul a fost conceput pentru persoanele cu dizabilități fizice și este mai mare decât un leagăn obișnuit. Acesta fusese instalat doar cu 3 zile mai devreme. Leagănul a fost introdus de municipalitatea din Angra dos Reis pentru a face facilitățile publice mai incluzive pentru copiii cu dizabilităţi.

Presa locale spune că mai mulți copii foloseau leagănul când acesta s-a izbit de Marcus, ucigându-l pe loc.

După incident leagănul a fost înlăturat din parc

„Municipiul Angra dos Reis raportează moartea lui Marcus Vinicius da Silva Melo Junior, în vârstă de nouă ani, pe 29 aprilie, lovit de un leagăn în mișcare în Piața Campo Belo. La fața locului a fost prezentă Apărarea Civilă pentru a urmări ce s-a întâmplat. Echipa de ingineri nu a găsit nicio defecţiune sau avarie la structura balansoarului care a contribuit la accident. Jucăria a fost scoasă din Piața Campo Belo la baza de Apărare Civilă și rămâne disponibilă, în cazul în care este necesară expertiză complementară. Municipiul regretă profund cele întâmplate și continuă să ofere tot sprijinul necesar familiei, care este asistată de ieri”, a declarat municipialitatea.

Poliția Civilă investighează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Copil de 9 ani, ucis de un leagăn pentru persoanele cu dizabilitaţi în Brazilia. Mai mulţi elevi se legănau pe el în momentul în care s-a izbit cu putere de copil