Antena Meniu Search
x

Foto Cristina a fost ucisă de iubitul ei, după o ceartă violentă. Ultimul mesaj al tinerei din Argentina înainte să-și piardă viața

Ferni Cristina Ayala Palacios a fost ucisă pe 19 februarie, în locuința ei din Buenos Aires. Cel care a împușcat-o mortal a fost chiar iubitul ei cu care era împreună de aproape doi ani. Esteban Rojas, în vârstă de 44 de ani, a împușcat-o de două ori în piept pe partenera lui. Femeia s-a stins din viață după rănile grave provocate de cel care îi era iubit. 

de Cristina Cruceru

la 24.02.2023, 10:07

Sora ei, Clara, a observat că Ferni Cristina nu-i răspunde la telefon, așa că a alertat autoritățile. Polițiștii argentinieni sunt cei care au găsit-o pe tânăra fără viață, pe podea, în apartamentul ei din cartierul Zavaleta din capitala Argentinei, Buenos Aires. Autoritățile au deschis o anchetă și au făcut cercetări, în urma cărora au constatat că femeia a fost împușcată de două ori, în piept, în dimineața zilei de 19 februarie.

Polițiștii l-au identificat pe partenerul ei, Esteban Rojas, în vârstă de 44 de ani, ca fiind principalul suspect. Esteban, care se întâlnea cu victima de aproximativ 18 luni și locuia cu ea de șapte luni, a fugit de atunci, potrivit poliției, scrie Mirror.

Ultima postare făcută de tânăra ucisă

Ferni Cristina alături de Esteban și cele două surori ale ei au ieșit la un club de bowling unde au petrecut seara împreună. Câteva ore mai târziu, bărbatul a ucis-o. Înainte de crimă, tânăra a postat o fotografie cu iubitul ei, alături de mesajul: "Iubitule". 

Sora victimei susține că a văzut cum cei doi se certau la bowling și că Ferni s-a supărat foarte tare. Clara a mărturisit: "Nu am avut niciodată suspiciuni față de el, dar ea ne-a spus că era o persoană geloasă. Nu am văzut-o niciodată cu semne de violență. S-a distanțat de familie când a plecat să locuiască cu el, în urmă cu aproximativ șapte luni."

Ea a mai afirmat că fosta soție a lui Esteban a depus "trei sau patru plângeri" împotriva lui. "Se spune că a aruncat-o pe fosta soție însărcinată în opt luni pe scări. Mai târziu, a tăiat violent părul unei prietene blonde cu un cuțit".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Cristina a fost ucisă de iubitul ei, după o ceartă violentă. Ultimul mesaj al tinerei din Argentina înainte să-și piardă viața