Antena Meniu Search
x

Culmea norocului: A câștigat premiul la loterie de șase ori, cu aceleași numere. Americanul a dezvăluit rețeta succesului

Un bărbat a dat lovitura vieții sale, după ce a câștigat de șase ori la loterie folosind aceleași numere. Raymond Roberts Sr, din Fall River, Massachusetts, a reușit să obțină șase premii care îi vor asigura permanent traiul pe mai departe.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 11:35

A câștigat premiul la loterie de șase ori cu aceleași numere
A câștigat premiul la loterie de șase ori cu aceleași numere - Massachusetts State Lottery

Un bărbat a rămas șocat să descopere că a câștigat de șase ori la rând premii la loterie cu aceleași numere. Raymond Roberts Sr din Fall River, Massachusetts, SUA, și-a pariat banii pe numere care sunt o combinație de date aniversare și zile de naștere.

Loteria de stat din Massachusetts a declarat că Roberts a câștigat șase premii, inclusiv unul a câte 25.000 de dolari pe an pentru tot restul vieții. Acest lucru înseamnă că a potrivit primele cinci numere de pe biletele pe care le-a achiziționat pentru extragere, notează Daily Star.

Întrebat de ce a luat decizia bizară de a cumpăra șase bilete la aceeași tragere, el a descris-o drept ''intuiție''. El a adăugat că se simțea sigur în privința cifrelor și că o făcea de mai bine de 20 de ani. A spus că în sfârșit a venit timpul pentru marele premiu. Întrebat despre ce vrea să facă cu banii, câștigătorul a spus că plănuiește să-și cumpere o motocicletă nou-nouță și să plece la drum înainte de a planifica ce să facă cu restul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Culmea norocului: A câștigat premiul la loterie de șase ori, cu aceleași numere. Americanul a dezvăluit rețeta succesului