Antena Meniu Search
x

Descoperire bizară făcută de un bărbat în propria casă. După 3 nopţi de coşmar, americanul a dezlegat misterul

Un bărbat a trăit clipe de coşmar în propria casă. Trei nopţi n-a închis ochii, speriat de "sunetele bizare" care se auzeau de la mansardă. Proprietarul şi-a luat apoi inima în dinţi, decis să dezlege misterul. Iar surpriza a fost uriaşă: în propria locuinţă trăia o femeie necunoscută, care părea extrem de confuză şi îl striga pe alt nume. "Jimmy, tu eşti? Jimmy mi-a spus că pot sta aici", i-a strigat ea.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 17:13

Ce a găsit bărbatul la mansardă
Ce a găsit bărbatul la mansardă - Shutterstock

Şi-a cumpărat casa visurilor, dar s-a trezit că nu e singurul care trăieşte acolo. Un bărbat din Statele Unite a făcut o descoperire neaşteptată în propria locuinţă. Înspăimântat de "sunetele bizare" care păreau că vin de la mansardă, Davis Wahlman s-a hotărât să dezlege misterul. De trei nopţi nu mai dormea de frică. Iar când a urcat, în sfârşit, treptele spre mansardă, a avut parte de o surpriză de proporţii.

Ce a găsit în propria casă

Potrivit Mirror, primul indiciu că imaginaţia nu-i joacă feste şi ceva chiar se petrece sub propriul acoperiş a venit când Davis Wahlman a găsit uşa masardei încuiată. A ciocănit, iar din interior i-a răspuns o voce de femeie: "Jimmy, tu eşti?" Apoi, uşa s-a deschis şi în cadrul uşii a apărut o femeie brunetă, îmbrăcată în colanţi de sport şi o bluză de trening. În mână ţinea un ghiozdan. Bărbatul din Green Lake, Washington, a întrebat-o ce caută în casa lui, iar aceasta i-a răspuns: "Este casa mea. Aici locuiesc. Stau aici de trei zile. Jimmy mi-a spus că pot sta aici".

Davis Wahlman a chemat imediat Poliţia şi a continuat să discute cu locatara clandestină până la sosirea echipajelor. Cu toate acestea, până să vină poliţiştii, femeia plecase. "Respect Poliţia şi mă bucur că au venit în cele din urmă, dar dacă eu sun şi le spun că e cineva străin la mine în casă şi lor le ia 18 minute să ajungă... Este uşor dezamăgitor", a comentat americanul. Încă nu se ştie cum a reuşit femeia să pătrundă în locuinţă. Nimic nu a fost furat din casă, însă bărbatul şi-a schimbat de urgenţă toate încuietorile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Descoperire bizară făcută de un bărbat în propria casă. După 3 nopţi de coşmar, americanul a dezlegat misterul