Antena Meniu Search
x

Bestia care l-a băgat în sperieţi pe un bărbat din Florida când a deschis uşa. L-a atacat pe loc: ''A fost o surpriză şi un şoc total!''

Un bărbat din Florida, care a răspuns după ce a auzit o bătaie la uşa din faţă, a fost muşcat imediat de un aligator lung de aproape 3 metri, când a deschis pentru a vedea cine este, potrivit The Guardian.

de Redactia Observator

la 19.03.2023, 18:29

Bărbatul a fost atacat pe loc
Bărbatul a fost atacat pe loc - Captură via WESH 2 via New York Post

Scot Hollingsworth, din Daytona Beach, a declarat postului local de televiziune WKMG că se uita la televizor cu soţia sa când a auzit o lovitură în uşă şi s-a ridicat să investigheze. ''Am sărit în sus şi m-am îndreptat şi am deschis uşa, am ieşit în timp ce încercam să ajung la lumini şi abia am ieşit pe uşă şi mi-a prins piciorul şi [a început] să tremure foarte violent'', a spus el.

Bărbatul a fost atacat pe loc

''A fost o surpriză şi un şoc total. Bănuiesc că l-am surprins pe aligator la fel de mult cum m-a surprins el pe mine'', a mai adăugat bărbatul.  Hollingsworth a fost muşcat de coapsă şi a trebuit să meargă de urgenţă la spital, unde a fost tratat pentru rănile sale. Se aşteaptă să-şi revină complet.

Comisia pentru Conservarea Peştelui şi a Faunei Sălbatice din Florida a găsit aligatorul şi ulterior l-a eutanasiat. Florida are o populaţie mare şi în plină expansiune de aligatori, care interacţionează frecvent cu oamenii, pe măsură ce se extinde în mlaştinile şi ţinuturile acvatice.

Atacurile şi rănile sunt rare, dar se întâmplă. Luna trecută, o femeie de 85 de ani care îşi plimba câinele a murit când un aligator a tras-o într-un iaz din sud-estul Floridei, după ce a încercat să-şi apere animalul de companie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Bestia care l-a băgat în sperieţi pe un bărbat din Florida când a deschis uşa. L-a atacat pe loc: ''A fost o surpriză şi un şoc total!''