Antena Meniu Search
x

Destin frânt la 16 ani. O adolescentă a murit, după ce a fost găsită într-o stare gravă, în casa sa din Scoția: "Somn ușor, scumpul meu mielușel"

Și-a pierdut viața și a prins aripi la doar 16 ani. O adolescentă a murit după ce a fost găsită într-o stare gravă, în casa sa. Nimeni nu înțelege ce i-a cauzat sfârșitul tinerei, iar familia își plânge acum copilul. 

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 10:59

Polițiștii din Dundee au lansat o anchetă după ce au fost chemați la o casă din zona Dudhope Gardens din oraș în jurul orei 5:00, sâmbătă dimineața și au găsit-o pe tânără într-o stare foarte gravă. Un membru al familiei a declarat că Lennix Hughes, în vârstă 16 ani, a fost dusă la Spitalul Ninewells din Dundee, unde a fost declarată moartă la scurt timp după, potrivit The Sun.

Nimeni nu înțelege ce i-a adus moartea tinerei de 16 ani 

Scriind asta cu inimile zdrobite, frumosul nostru copil a murit, din păcate, în dimineața zilei de sâmbătă, 4 martie. Suntem absolut zdrobiți și nu ne putem imagina această viață fără ea alături de noi. Toți cei care o cunosc pe Lennix vor fi de acord când spun că a fost cel mai grijuliu suflet, cu cel mai mare zâmbet, care lumina orice încăpere în care pășea. Cea mai dulce fată cu o personalitate înflăcărată. Fata care ne făcea mereu să râdem oricât de mult n-am fi vrut, iar o îmbrățișare din partea ei rezolva orice problemă într-o clipă. Suntem cei mai norocoși oameni de pe acest pământ care au petrecut 16 ani extraordinari alături de ea. Ea este fără îndoială genul de persoană cu care nu te întâlnești de două ori în această viață. Lennix, ai fost mult prea frumoasă pentru această lume oribilă. Somn ușor, scumpul meu mielușel, a scris familia într-un omagiu emoționant, postat pe rețelele de socializare. 

 „În jurul orei 5 dimineața, sâmbătă, 4 martie, am fost anunțați că o fată de 16 ani nu se simte bine la o proprietate din zona Dudhope Gardens din Dundee. Serviciile de urgență au intervenit și a fost dusă cu ambulanța la spitalul Ninewells, unde a fost declarată moartă la scurt timp după. Moartea este tratată ca neexplicată și cercetările sunt în desfășurare”,  a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Scoția. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Destin frânt la 16 ani. O adolescentă a murit, după ce a fost găsită într-o stare gravă, în casa sa din Scoția: "Somn ușor, scumpul meu mielușel"