Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Destin tragic!" Un român de 42 de ani, tată a doi copii, a murit când a ajuns în Germania. Marian plecase să muncească

Şi-a sărutat soţia şi cei doi copii şi a luat calea străinătăţii în speranţa unei vieţi mai bune pentru ei. Nimeni nu a bănuit nicio clipă că avea să fie pentru ultima dată. Ultima dată când un băieţel de 5 ani şi o fetiţă de 3 ani aveau să îşi vadă tatăl.

de Monica Palade

la 28.03.2023, 22:50

La doar 42 de ani, inima lui Marian s-a oprit pentru totdeauna, chiar când a ajuns în Germania, unde era aşteptat la muncă. Prietenii au scris un mesaj emoţionant pe paginile de Facebook, pentru a putea strânge bani şi a-l aduce acasă pe românul plecat din Paşcani.

A murit în căutarea unei vieţi mai bune

„Fac acest apel pentru o soție, mamă a doi copii al căror tată azi a devenit înger. Vi-l fac cunoscut pe R. Marian în vârstă de 42 de ani, tatăl a doi copii, băiat 5 ani, fata 3 ani. Din dorința de a oferi familiei lui o viata decenta a plecat în Germania. Miercuri seara. Dimineața la 4 a ajuns in orașul german Erfurt. Dupa un drum lung s-a pus sa doarmă și în jurul orei 10 a fost găsit fără suflare. Nu au bani, au împrumutat sa poată pleca. Va rog în numele soției lui sa o ajutați sa își aducă soțul acasă...Marian este fiu, frate, soț, tata și prietenul cuiva. Drumul din Germania în România ii costa 1850 euro. In prag de Paște va rog sa o ajutați pe Ana sa-si mai vadă odată soțul și sa-i oferiți șansă de a-și duce copii la locul lui de veci. Dumnezeu sa te ierte, Marian”, a scris un prieten de familie.

Apropiaţii au comentat: „Doamne Dumnezeule de ce trebuia sa moară asa de tânar...Condoleanțe familiei...părinților...și Dumnezeu să-l odihnească în pace...să vă ajute Bunul Dumnezeu sa îl aduceți acasă”, „Destin tragic...Haideți sa fim uniți și din puținul nostru sa ajutam această familie greu încercată. Haideți sa fim mai buni!”, „Doamne poarta-i de grijă sarmanului acestuia sa fie inmormintat in satul de bastină. Doamne prin tine toate greutatile se rezolva. Condoleante familiei indurerate!!! Ce tragedie”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Destin tragic!" Un român de 42 de ani, tată a doi copii, a murit când a ajuns în Germania. Marian plecase să muncească