Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detaliul minuscul care a dat în vileag doi părinți abuzatori din SUA, veniți cu copilul la restaurant: "I-am întrebat dacă e ceva în neregulă cu comanda"

O chelneriță de la un restaurant din Orlando, SUA, a devenit îngerul păzitor al unui băiețel, după ce a observat un detaliu ciudat care i-au dat de gol pe părinții abuzatori.

de Redactia Observator

la 24.07.2024 , 12:07

Detaliul minuscul care a dat în vileag doi părinți abuzatori din SUA, veniți cu copilul la restaurant
Detaliul minuscul care a dat în vileag doi părinți abuzatori din SUA, veniți cu copilul la restaurant - Orlando Police Department

Flavaine Carvalho a servit o familie la restaurantul Mrs. Potato din Orlando, Florida, când a început să observe câteva semne îngrijorătoare care au determinat-o să cheme poliția.Femeia a explicat că familia intrase ca „o familie obișnuită” în restaurant, dar când le-a venit mâncarea, ea a observat că singurul care nu avea o farfurie în fața era copilul, potrivit Business Insider.

Detaliul care i-a dat de gol pe părinții abuzatori

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

„I-am întrebat dacă este ceva în neregulă cu comanda, deoarece lipsea mâncarea pentru băiat”, a spus femeia într-un filmuleț postat de poliție pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Dar tatăl vitreg al băiatului, care de atunci a fost identificat drept Timothy Wilson II, i-a spus lui Flavainei că fiul lor va mânca acasă. 

„A fost super ciudat pentru mine. Am văzut că era foarte tăcut și trist”, a continuat să povestească femeia.

Când chelnerița a observat semne mai îngrijorătoare de abuz, inclusiv vânătăi și o zgârietură mare pe fruntea băiatului, ea a decis să scrie pe un bilețel "ești bine?". Femeia a arătat biletul copilului, astfel încât părinții lui să nu vadă. Băiatul a dat din cap că da, „dar nu m-a convins”, a spus femeia.

Copilul, maltratat de părinți

S-a întors cu un alt bilețel întrebându-l dacă are nevoie de ajutor. „I-am arătat și el a dat din cap da”, a spus Flavaine. Chelnerița a spus că a sunat la 911 la scurt timp după. O anchetă a poliției asupra familiei a scos la iveală un istoric suspect de abuz. Băiatul a povestit în fața poliției că a fost lovit cu o mătură de lemn, încătușat și a fost atârnat cu capul în jos de o ușă cu curele legate în jurul gleznelor și gâtului.

Mai mult, copilul era ținut nemâncat cu zilele, ca formă de pedeapsă.

Aproape 700.000 de copii sunt abuzați în SUA în fiecare an, potrivit unui raport al Alianței Naționale pentru Copii. Cele mai recente date colectate în 2018 au arătat că cea mai comună formă de abuz asupra copiilor a fost neglijarea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Detaliul minuscul care a dat în vileag doi părinți abuzatori din SUA, veniți cu copilul la restaurant: "I-am întrebat dacă e ceva în neregulă cu comanda"