Antena Meniu Search
x

Directorul unei școli din Anglia, snopit în bătaie de tatăl unuia dintre elevi: "Voi recunoaște că l-am băut, pentru că am făcut-o"

Un director a fost snopit în bătaie de tatăl unuia dintre elevi, după ce acesta a fost chemat să-și ia copilul de la școală, din cauza unor problemele de comportanent.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 22:49

atălui și partenerei lui li s-a cerut să se prezinte la școală din cauza comportamentului indisciplinat al copiluli
Directorul unei școli din Anglia, snopit în bătaie de tatăl unuia dintre elevi - Shutterstock

Shaun Pattyson, în vârstă de 27 de ani, l-a bătut pe directorul școlii cât timp acesta purta o conversație cu mama copilului. Tatălui și partenerei lui li s-a cerut să se prezinte la școală din cauza comportamentului indisciplinat, dar, în timp ce directorul Swindells conversa cu mama copilului, inculpatul s-a apropiat, s-a îndreptat spre el și l-a lovit în cap. Procurorul Emma Thompson susține că tatăl a continuat atacul lovindu-l pe acesta cu pumnii și picioarele, relatează Mirror.

Școala avea în permanență probleme cu elevul

Magistrații au amânat cauza, iar Shaun, care a pledat vinovat pentru agresiune comună, își va afla sentința la Centrul de Justiție din North Staffordshire luna viitoare. Procuratura a continuat declarând că directorul a lucrat la școală de 25 de ani și a fost șef timp de 10 ani. Ea a continuat să afirme că școala a avut probleme frecvente cu acel elev, inclusiv faptul că înjură profesori în timpul lecțiilor.

Directorul a avut o conversație cu mama copilului la telefon și a spus că va veni imediat să ia copilul. Copilul a mers la intrarea din față și a început să fie nepoliticos. În 10 minute au sosit părinții copilului. Mama s-a apropiat de intrarea din față și a strigat la copil să ia un telefon. Copilul s-a dus să ia telefonul. Inculpatul a apărut și s-a îndreptat spre director. Directorul nu-și amintea ce i-a spus, dar inculpatul l-a înjurat înainte să-l lovească în partea dreaptă a feței, chiar sub ochiul drept. A căzut imediat la podea în urma loviturii. Inculpatul a recunoscut că l-a lovit. A spus că crede că directorul este un bătăuș și de aceea l-a agresat", a declarat procurorul.

"Voi recunoaște că l-am băut, pentru că am făcut-o. Recunosc că l-am lovit cu pumnul. Nu l-am lovit cu piciorul. Dacă asta se vee pe camerele de lat vederi, arată, pentru a dovedi că nu l-am lovit cu piciorul", a spus Shaun Pattyson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Directorul unei școli din Anglia, snopit în bătaie de tatăl unuia dintre elevi: "Voi recunoaște că l-am băut, pentru că am făcut-o"