Antena Meniu Search
x

Doi copii, de 2 şi 5 ani, găsiţi morţi în casă. O femeie şi un bărbat care-i cunoşteau pe ambii băieţi au fost arestaţi de poliţiştii din Londra

Doi copii, în vârstă de 2, respectiv 5 ani, au fost găsiţi morţi într-o casă din Londra. Trupurile fără viaţă ale băieţeilor au fost descoperite de poliţişti, care au deschis o anchetă în acest caz. La scurt timp, o femeie şi un bărbat - amândoi apropiaţi ai copiilor decedaţi - au fost arestaţi.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 22:53

Doi copii, găsiţi morţi într-o casă din Londra
Doi copii, găsiţi morţi într-o casă din Londra - Profimedia

Descoperire macabră într-o casă din Dagenham, în estul Londrei. Poliţiştii au găsit doi copii morţi, băieţeii având doar 2 ani, respectiv 5 ani. Echipajele de intervenţie au fost alertate vineri, la orele prânzului, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva pe micuţi. 

Doi suspecţi, arestaţi după moartea copiilor

Familiile celor doi copii morţi au fost informate cu privire la incidentul tragic şi vor primi tot sprijinul Poliţiei Metropolitane pentru a trece peste aceste clipe grele, relatează Mirror. La scurt timp după descoperirea tristă, o femeie şi un bărbat au fost arestaţi. Amândoi îi cunoşteau pe micuţi.

A fost deschisă o investigaţie pentru a stabili ciscumstanţele morţilor suspecte. "Este, cu siguranţă, un caz deranjant. Rămân multe semne de întrebare. Ancheta se află într-un stadiu incipient, iar în acest moment nu avem alţi suspecţi", a declarat detectivul Sean Treweek.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Doi copii, de 2 şi 5 ani, găsiţi morţi în casă. O femeie şi un bărbat care-i cunoşteau pe ambii băieţi au fost arestaţi de poliţiştii din Londra