Antena Meniu Search
x

Doi copii din SUA, lăsaţi să îngheţe în maşină după ce un bărbat le-a ucis mama. Cadavrul femeii se afla pe locul din faţă

Un bărbat din SUA a încuiat doi copii într-o mașină, lăsându-i să îngheţe, după ce le-a omorât mama. Criminalul, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat pentru uciderea femeii, dar şi a unui tânăr, după ce cadavrele lor au fost găsite într-un vehicul în Carolina de Nord, SUA, joi dimineaţă, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 15:56

Eric Foley
Criminalul a fost acuzat de dublă crimă - Twitter / National Conservative

Descoperirea terificantă a fost făcută de un grup de muncitori, care au găsit cele două cadavre pe locurile din faţă ale unei maşini care se afla în parcarea unei companii de construcții. Cei doi copii supravieţuitori se aflau pe bancheta din spate. Potrivit poliţiştilor, aceştia se află acum în grija familiei. 

Copiii nu au fost răniți, dar paramedicii i-au transportat de urgență la spital, după ce au petrecut o noapte întreagă în frig, temperaturile fiind puțin peste punctul de îngheț.

Familia a lansat o strângere de fonduri pentru înmormântare

"Destiny era unul dintre cei opt copii ai mamei mele, Donna Wiggins. Avea patru copii, două fete și doi băieți”, a declarat sora victimei, Breana Wiggins. Ea a confirmat că în maşină se aflau cele două fiice ale femeii. Familia mamei a lansat o strângere de fonduri online, pentru a aduna bani pentru înmormântare. 

"Rog familia, prietenii şi oamenii dragi să doneze pentru a ne ajuta să o înmormântăm pe fiica mea. Era o mamă a patru copii şi a fost ucisă astăzi", a scris mama victimei, Donna Wiggins

Criminalul, Eric Coley, a fost arestat preventiv la închisoarea din comitatul Nash, după ce a fost acuzat de crimă și deținere ilegală a unei arme de foc. Poliţiştii au transmis că bărbatul s-ar putea confrunta şi cu alte acuzaţii, pe măsură ce investigaţiile continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Doi copii din SUA, lăsaţi să îngheţe în maşină după ce un bărbat le-a ucis mama. Cadavrul femeii se afla pe locul din faţă