Antena Meniu Search
x

Foto Doi frăţiori au murit arşi de vii într-un şopron, sub privirile mamei care încerca disperată să-i salveze. Alţi doi copii se zbat pentru viaţă, în Australia

O mamă distrusă a vorbit despre momentul în care a încercat cu disperare să-și tragă cei patru copii din spatele unei canapele care ardea într-un șopron din curte, reuşind să salveze doar doi.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 12:44

Jasmine Beck, în vârstă de 26 de ani, a fugit frenetic duminică dimineață către şopronul din curte și a încercat disperată să-şi scoată cei 4 copii din spatele canapelei în flăcări. A reușit să-i prindă pe Mavis, în vârstă de 6 ani, și pe Isaac, în vârstă de 5 ani, dar nu a reușit să ajungă la Saige, în vârstă de 3 ani, și pe Ashlynn, în vârstă de doar 18 luni, în ciuda eforturilor depuse de a-i salva. Trupurile lor au fost scoase din epavă mai târziu, duminică. Cei doi frați mai mari au fost conduși la Spitalul de Pediatrie în stare critică, însoțiți de tatăl lor. Ei luptă acum pentru viață, relatează Daily Mail.

Mătușa copiilor, Sarah Guardiano, a spus că Jasmine „a făcut tot ce a putut” pentru a scoate copiii din șopron cât mai repede posibil: „A făcut tot ce a putut să îi scoată pe toţi cât de repede cu putinţă”. Iubitui femeii, Anthony McGregor, a spus că Jasmine este foarte afectată. „E distrusă. Ea nu se descurcă singură. Ea încearcă să fie cea mai bună mamă în acest moment și să fie acolo pentru a-și sprijini copiii care suferă”, a spus el.

Strângere de fonduri pentru înmormântarea copilaşilor

Inspectorul de poliție Emma Bartel a declarat duminică că vecinii au încercat să salveze copiii înainte de sosirea serviciilor de urgență. Ofițerii au vorbit cu mama copiilor, dar nu sunt în măsură să ofere detalii suplimentare. S-a deschis o anchetă pentru a stabili cauza incendiului, dar acesta nu este considerat suspect. Un prieten de familie a lansat o pagină GoFundMe pentru a ajuta familia: „Această familie nu va mai fi niciodată la fel fără acești copii în viața lor. Sper să ajut această familie să uşureze costurile financiare ale înmormântării acestor copii frumoşi, deoarece este o situaţie atât de inimaginabilă prin care poate trece orice părinte”.

„Pentru doi micuți, viața este luată tragic astăzi. RIP Saige și Ashlynn, fie ca amandoi să vă odihniţi în braţele Domnului. Doi sunt în spital, în operație, luptă pentru viețile lor mici, așa că toată lumea poate să le trimită o rugăciune acestor mici luptători și să le ureze un bine, iar dacă există Dumnezeu, te rog Ajută-i", a adăugat un apropiat al familiei.

Anchetatorii se ocupă acum se afle cauza incendiului. „Din păcate, este cel mai rău scenariu la ceea ce ne putem aștepta la un incident ca acesta. Am vorbit cu o familia și am vorbit cu vecinii. Încercăm să punem cap la cap evenimentele ce a avut loc. Facem tot posibilul pentru a sprijini familia și facem tot ce se poate pentru a le oferi câteva răspunsuri.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Doi frăţiori au murit arşi de vii într-un şopron, sub privirile mamei care încerca disperată să-i salveze. Alţi doi copii se zbat pentru viaţă, în Australia