Antena Meniu Search
x

Două adolescente date dispărute, găsite de polițiștii din UK într-o mașină pe care au oprit-o în trafic. Doi tineri de 18 și 19 ani, arestați: "Ce am văzut a fost îngrozitor"

Caz halucinant în Anglia. Două adolescente care erau date duspărute au fost găsite într-o mașină. Descoperirea a fost făcute chiar de polițiști, după ce aceștia au oprit mașina în trafic. Doi tineri au fost arestați pentru suspiciunea de răpire de copii.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 18:43

Două adolescente date dispărute, găsite de polițiștii din UK într-o mașină pe care au oprit-o în trafic. Doi tineri de 18 și 19 ani, arestați
Două adolescente date dispărute, găsite de polițiștii din UK într-o mașină pe care au oprit-o în trafic. Doi tineri de 18 și 19 ani, arestați - Shutterstock

Poliția din Humberside a primit informații că una dintre fete a dispărut duminică seară, pe 16 aprilie, și că aceasta ar putea fi în West Yorkshire cu o altă fată răpită. Poilițiștii au oprit oprit o mașină pe Shannon Road, Longhill, în Humberside și au găsit fetele dispărute. Doi tineri, în vârstă de 18 și 19 ani, din West Yorkshire, au fost arestați la fața locului și rămân în custodia poliției, a raportat HullLive, potrivit Mirror.

O femeie, care trecea prin zonă cu puțin timp înainte de ora 21:30, a văzut consecințele incidentului, pe care l-a descris ca fiind „tulburătoare”.

Doi tineri de 18 și 19 ani au fost arestați

„Nu am văzut totul, dar ceea ce am văzut a fost îngrozitor. Mașini de poliție neînmatriculate erau acolo și ofițerii arestau un bărbat. Din fericire, o fată a reușit să se reîntâlnească cu tatăl ei după ce a dispărut”, a spus femeia, martoră la cele întâmplate.

Un purtător de cuvânt al poliției din Humberside a declarat că s-a descoperit că prima fată dispărută era de fapt cu o alta în West Yorkshire luni. Poliția a confirmat că cele două fete au fost găsite apoi în spatele unui vehicul în Hull și acum ambele au ajuns „în siguranță, lângă familiile lor”.

„Doi bărbați, de 18 și 19 ani, din West Yorkshire, au fost arestați la fața locului, fiind suspectați de răpire de copii și rămân în custodia noastră, ajutând ofițerii la anchetă”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Două adolescente date dispărute, găsite de polițiștii din UK într-o mașină pe care au oprit-o în trafic. Doi tineri de 18 și 19 ani, arestați: "Ce am văzut a fost îngrozitor"