Antena Meniu Search
x

Două fetiţe de 4 şi 6 ani au fost ucise de mama lor care a încercat apoi să se sinucidă, în Franţa

Două fete, în vârstă de 4 și 6 ani, au fost găsite moarte în casa lor din Relecq-Kerhuon, vestul Franţei. Mama acesora, care a încercat să se sinucidă după această tragedie, a recunoscut în faţa poliţiştilor că este vinovată pentru moartea celor doue fetiţe.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.08.2021, 13:16

Imediat după ce le-a ucis pe cele două fete, femeia a încerct să se sinucidă
Imediat după ce le-a ucis pe cele două fete, femeia a încerct să se sinucidă - Profimedia

La sosirea în spital, mama a prezentat „o plagă toracică de 1,5 cm şi leziuni compatibile cu ingestia de produse caustice”, potrivit procurorului din Brest. France 3 transmite că anchetatorii au găsit în baie o sticlă goală de produs caustic. Luni, 2 august, tânăra de 35 de ani a fost eliberată din spital și a fost luată în custodie la brigada de jandarmi din Brest. Potrivit unei surse apropiate anchetei, aceasta a fost prezentată în faţa instanţei. 

Despărțirea de soț a împins-o la tragedie

În timpul spitalizării, starea de sănătate a femeii a permis o primă audiere, însă poliția a fost nevoită să părăsească salonul spitalului după câteva ore din motive medicale care nu permiteau continuarea audierilor. 

Tânăra a explicat atunci că a încercat să-și adoarmă fiicele cu droguri, dar nu a putut oferi indicații precise cu privire la modul în care reușise să le omoare, precizând că nu-şi aminteşte  ceea ce s-a întâmplat.

Autopsia cadavrelor celor două fete, de aproape 4 ani și 6 ani, concluzionase o moarte prin înec, fără să se fi descoperit răni sau urme de violență pe corpurile celor două.

Când a fost eliberată din spital, a fost imediat luată în custodia poliției. La audieri ea a confirmat că este responsabilă de moartea premeditată a copiilor ei. Femeia a fost acuzată de crimă și plasată în arest preventiv. Potrivit primelor declarații ale tinerei, despărţirea de soțul ei ar fi principalul motiv care a împins-o să la comiterea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Două fetiţe de 4 şi 6 ani au fost ucise de mama lor care a încercat apoi să se sinucidă, în Franţa