Antena Meniu Search
x

Foto Dublă sinucidere: Un bebeluş de o lună a rămas orfan, după ce părinții săi şi-au pus capăt vieţii la câteva zile distanţă, în SUA

Doi adjuncți ai șerifului din statul Florida, care aveau o relație şi o viaţă întreagă înainte, s-au sinucis săptămâna trecută, lăsând în urmă un nou-născut.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 10:08

Un bebeluş de o lună a rămas orfan, după ce părinții săi şi-au pus capăt vieţii la câteva zile distanţă
Un bebeluş de o lună a rămas orfan, după ce părinții săi şi-au pus capăt vieţii la câteva zile distanţă - Facebook

Șeriful din comitatul St Lucie, Ken Mascara, a anunțat marți moartea lui Clayton Osteen și a Victoriei Pacheco. Ei au servit în poliţie din noiembrie 2019 până în februarie 2020. Mascara a spus că, cu puțin înainte de miezul nopții, în noaptea de Revelion, biroul șerifului a primit un telefon despre o tentativă de sinucidere. Anchetatorii au aflat că persoana care încercase să-și ia viața era unul dintre adjuncții lor, Osteen, care nu era de serviciu în acel moment.

Osteen a supraviețuit inițial și a fost dus la un spital, unde două zile mai târziu, familia sa a luat decizia să-l scoată de pe aparatele care îl mai ţineau în viaţă.  O zi mai târziu, partenera, colega lui Osteen și mama fiului său de o lună, Pacheco, și-a luat viața.

''Cuvintele nu pot exprima pierderea uriașă pe care o simțim cu toții după pierderea acestor doi membri ai familiei biroului șerifului nostru'', a scris Mascara, notează Daily Mail. 

Apropiaţii nu îşi pot explica dubla sinucidere 

Autoritățile nu au spus ce ar fi putut determina sinuciderile consecutive ale cuplului și nici nu s-au oferit mai multe detalii despre cum au murit. ''Deși este imposibil pentru noi să înțelegem pe deplin circumstanțele private care au dus la această pierdere devastatoare, ne rugăm ca această tragedie să devină un catalizator al schimbării, un catalizator care să ajute la atenuarea stigmatizării din jurul bunăstării mentale'', a adăugat șeriful.

Osteen și Pacheco și-au întâmpinat primul copil împreună, un fiu, la jumătatea lunii noiembrie. Prietenii au împărtășit amintiri și fotografii ale cuplului pe rețelele de socializare: ''Îmi pare incredibil de rău că ai simțit că aceasta este singura ta opțiune''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Dublă sinucidere: Un bebeluş de o lună a rămas orfan, după ce părinții săi şi-au pus capăt vieţii la câteva zile distanţă, în SUA