Antena Meniu Search
x

„El este un dar de la Dumnezeu, propriul meu miracol”. A devenit din nou tată la 78 de ani. Acum, cel mai în vârstă tată din Marea Britanie a murit la 91 de ani

A devenit tată pentru a şaptea oară la 78 de ani, când iubita lui de 25 de ani îi năştea un fiu. „El este un dar de la Dumnezeu, propriul meu miracol”, declara fericit bărbatul la vremea respectivă. Se întâmpla în 2010. Acum, Raymond Calvert, cel mai în vârstă tată din Marea Britanie, a murit la 91 de ani. 

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 18:49

„El este un dar de la Dumnezeu, propriul meu miracol”. A devenit din nou tată la 78 de ani. Acum, cel mai în vârstă tată din Marea Britanie a murit la 91 de ani

Charlotte, iubita bărbatului, acum în vârstă de 38 de ani, şi fiul lor, Jamie Rai, în vârstă de 12 ani, vor rămâne să locuiască în cabana lui din Colne, Lancashire.

„Sunt cel mai norocos om din lume"

Imediat după naşterea copilului, Raymond declara pentru The Sun: „Da, sunt nişte oameni care îmi spun: Nu-l vei vedea niciodată crescând. Dar nu avem niciun regret”. Bărbatul s-a stins anul trecut la Royal Preston Hospital pe 1 decembrie, după ce a căzut. Înmormântarea sa a avut loc cu patru zile înainte de Crăciun, la Skipton Crematorium.

Bărbatul a avut întotdeauna o slăbiciune pentru femeile tinere şi a povestit adeseori cum a întâlnit-o pe Charlotte. Tânăra devenise prietenă bună fiica bărbatului, Denise, în vârstă de 49 de ani.

Charlotte avea în jur de 16 ani când l-a cunoscut pe Raymond. Au mai trecut câțiva ani până când s-au sărutat pentru prima dată. „Sunt cel mai norocos om din lume. Copilul a fost planificat și nu am folosit Viagra sau ceva de genul acesta. De fapt, la vârsta mea nu credeam că ar fi posibil să am un copil, dar este un băiețel frumos. Mă simt binecuvântat. Mă uit la acel copil și mă gândesc: „Este atât de sănătos și arătos, cum am făcut asta”? Pentru un bărbat în vârstă, este pur și simplu uimitor. Îl voi iubi până la capăt și mi-aș da viața pentru el”.

Se crede că cel mai bătrân tată din lume este indianul Ramjit Raghav, care a avut un fiu în 2012, la vârsta de 96 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » „El este un dar de la Dumnezeu, propriul meu miracol”. A devenit din nou tată la 78 de ani. Acum, cel mai în vârstă tată din Marea Britanie a murit la 91 de ani