Antena Meniu Search
x

Video "Este oribil, este dureros". S-a dezlănțuit iadul într-o școală din Guyana. 20 de copii, morți în flăcările care au cuprins căminul în care dormeau

S-a dezlănțuit iadul într-o școală din orașul Mahdia, Guyana. Cel puțin 20 de copii au murit arși de vii, după ce un incendiu devastator a cuprins căminul în care dormeau, potrivit BBC, citat de Mediafax. 

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 16:42

Vezi și

Incendiul a izbucnit luni, imediat după miezul nopții, într-un cămin al școlii. Serviciile de urgență nu au reușit încă să stingă incendiul care este întreținut de vântul puternic. Mai multe persoane au fost rănite, iar altele vor fi evacuate și transportate într-un centru special înființat în capitala Georgetown.

20 de copii au sfârșit tragic, în flăcările care au cuprins căminul

„Acesta este un dezastru major. Este oribil, este dureros", a declarat președintele din Guyana Irfaan Ali.

Spitalele din zonă sunt în stare de alertă și sunt pregătite pentru a primi noi pacienți. Mai mulți reprezentanți ai guvernului se află la locul dezastrului.

„Cabinetul este informat și ținut la curent cu privire la un incendiu îngrozitor la căminul din Mahdia. Se depun toate eforturile pentru a avea un răspuns amplu cu sprijin pentru evacuarea medicală", a declarat Departamentul de Informații Publice al guvernului.

Guyana este situată între Venezuela și Surinam, pe coasta de nord a Americii de Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Este oribil, este dureros". S-a dezlănțuit iadul într-o școală din Guyana. 20 de copii, morți în flăcările care au cuprins căminul în care dormeau