Antena Meniu Search
x

Expert în IT, mort la 33 de ani pentru un selfie. Abia semnase contractul cu firma visurilor lui, povesteşte mama tânărului din Brazilia

Şi-a dorit să facă poza perfectă, însă gestul i-a fost fatal. Un tânăr de 33 de ani s-a prăbuşit mortal de marginea unei stânci, de unde încerca să-şi facă un selfie spectaculos. Bărbatul, expert în IT, a căzut în gol mai bine de 12 metri. Familia plânge moartea lui Igor, iar mama acestuia, Luiza, povesteşte că acesta abia semnase un contract important cu firma unde visa să lucreze.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 22:00

Igor şi-a pierdut viaţa pentru un selfie
Igor şi-a pierdut viaţa pentru un selfie - Facebook

La doar 33 de ani, Igor de Oliveira Rodrigues Dias a murit într-un accident la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Încercând să obţină un selfie perfect, din cel mai bun unghi, a ignorat măsurile de precauţie şi propria siguranţă. S-a aplecat periculos de mult peste marginea unei stânci, pe o plajă din Brazilia, şi s-a prăbuşit în gol mai bine de 12 metri. Căderea nu i-a fost atenuată de nimic, relatează Daily Star: s-a izbit de o altă piatră, unde şi-a găsit sfârşitul. Trupul lui a fost recuperat cu ajutorul unui elicopter.

Tânărul era expert în IT. Mama acestuia, Luiza Rodrigues, povesteşte în lacrimi că acesta avusese o zi excelentă. "În acea dimineaţă, semnase un contract cu o companie unde visa să lucreze. Aşa că a ieşit să sărbătorească la plajă, împreună cu un prieten. Am vorbit cu el, l-am întrebat unde se află. Nu am idee de ce a vrut să urce atât de sus pe stâncă", mărturiseşte femeia. "Era singurul nostru copil, a învăţat bine, avea întreaga viaţă înainte", adaugă ea.

L-au înmormântat duminică, în cimitirul din cartierul Caju. Îndoliat, tatăl lui Igor, Jonas Dias, şi-a strigat durerea: "A murit înaintea mea şi nu pot accepta asta. Cred că orice fiu ar trebui să-şi îngroape tatăl, nu invers. Este o tragedie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Expert în IT, mort la 33 de ani pentru un selfie. Abia semnase contractul cu firma visurilor lui, povesteşte mama tânărului din Brazilia