Antena Meniu Search
x

Femeie de 54 de ani, găsită fără suflare în patul său, în Anglia. A vorbit cu fiica sa cu câteva clipe înainte să moară: "Ultima dată când am vorbit era bine"

O femeie de 54 de ani a murit în patul ei la doar câteva clipe după ce i-a trimis un mesaj fiicei sale, în Anglia. A fost găsită trei zile mai târziu, după ce aceasta nu a mai contactat pe nimeni, iar familia a alertat poliția. 

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 11:58

A vorbit cu fiica sa cu câteva clipe înainte să moară
Femeie de 54 de ani, găsită fără suflare în patul său, în Anglia - StokeSentinel

Maxine Browne, în vârstă de 54 de ani, a fost descoperită pe 10 decembrie la ea acasă, după ce doar cu câteva minute înainte i-a trimis un mesaj fiicei sale,  Taniqa Browne, în vârstă de 28 de ani. După ce Maxine nu a contactat pe nimeni timp de trei zile, familia ei îngrijorată a sunat la poliția din Staffordshire, iar ofițerii au mers acasă la ea pentru a o verifica, relatează Mirror.

Maxine a lăsat în urma două fice sfâșiate de durere, Taniqa și Terri-Anne, în vârstă de 35 de ani, precum și nepoții Harvey, de 10 ani, și Nevaeh, de doi ani.

Femeia a fost găsită fără suflare în patul ei

Când am aflat că poliția a fost nevoită să spargă ușa casei, am știut că ea nu mai este printre noi. Dormea liniștită în pat. Nicio luptă, niciun semn, nimic. Ultima dată când am vorbit era bine. Sora mea era deja pe drum. Ea era bolnavă, dar nu suficient de bolnavă cât să moară. Erau doar niște afecțiuni mici”, a spus Taniqa.

Maxine, din Stoke, a crescut cu cinci frați și a avut grijă de mama ei, Beryl Browne, înainte de a lucra cu Changes, Hope Street Homeless Centre, Guardian Care, Armata Salvării și Brighter Futures pentru a ajuta oamenii care luptă cu dependența, lipsa adăpostului și problemele de sănătate mintală.

 „Mama mea avea o relație speicală cu oamenii. Era un personaj, avea un râs contagios. Muzica și nepoții ei sunt ceea ce a trăit. Fiul meu este un rapper aspirant. Ea a asistat la fiecare dintre spectacolele lui, a fost cel mai mare fan al lui. Muzica și nepoții ei sunt ceea ce a trăit. Fiul meu este un rapper aspirant. Ea a asistat la fiecare dintre spectacolele lui, a fost cel mai mare fan al lui”, a adăugat Taniqa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Femeie de 54 de ani, găsită fără suflare în patul său, în Anglia. A vorbit cu fiica sa cu câteva clipe înainte să moară: "Ultima dată când am vorbit era bine"