Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 5 ani, ucisă cu bestialitate pentru o datorie de 57 de euro. Tânărul criminal, condamnat la moarte în Egipt

Un tânăr de 20 de ani a fost condamnat la moarte prin spânzurare, după ce a ucis cu brutalitate o fetiță de cinci ani, pentru că mama ei îi datora acestuia 57 de euro.

de Redactia Observator

la 17.12.2022, 16:37

Tânărul criminal, condamnat la moarte în Egipt
Fetiţă de 5 ani, ucisă cu bestialitate pentru o datorie de 57 de euro - Mirror

Crima înfiorătoare a avut loc în orașul Minya, în Egipt, pe 16 iulie anul trecut. Instanța a decis vineri, 16 decembrie, ca bărbatul, numit doar Manar, în vârstă de 20 de ani, să fie executat pentru uciderea micuței Duha Ashraf, relatează Mirror.

Copila de cinci ani a fost ucisă din răzbunare împotriva mamei sale, numită Mona Omar Mohamed, în vârstă de 45 de ani, care îi datora acestuia o sumă de bani. De asemenea, Manar credea că Mona l-a vorbit de rău pe acesta, stricându-i reputația în rândul vecinilor. Așa că a atras-o pe Duha în casa sa, spunându-i că îi va da ciocolată, apoi a ucis-o cu bestialitate și a ascuns-o într-o baie de la partelul casei sale. El ar fi bătut-o până când a Duha a cedat și a murit.

A ademenit-o în casa lui și a bătut-o cu bestialitate până când micuța a murit

Mona și fiul ei Abdel Rahman, în vârstă de 19 ani, l-au informat pe generalul de brigadă Hatem Rabi, șeful Serviciului de Investigații Criminale din nordul Minya, că fiica ei a dispărut. A fost declanșată o anchetă și au fost verificate camerele de supraveghere, dar nu au reușit să o găsească pe micută.

Câteva zile mai târziu, însă, prietenii fetiței se jucau lângă casa acuzatului când au găsit cadavrul, iar suspectul a fost reținut ulterior. Casa a fost percheziționată și a fost găsit cadavrul, acoperit de vânătăi și răni, inclusiv fracturi ale oaselor și o hemoragie cerebrală. Lamia Ashraf Ali Khalaf, în vârstă de 25 de ani, sora victimei, a declarat ulterior instanței că bărbatul a încercat să ceară mai mulți bani familiei, amenintând că o ca ucide pe cea mică dacă aceștia nu se conformau cerințelor sale. 

În timpul anchetei, telefonul criminalului a fost controlat, iar polițiștii au descoperit mai multe mesaje trimise către familia micuței, amenințând că o va ucide dacă aceștia nu plătesc suma de bani cerută.  Tribunalul Penal Minya, condus de consilierul Suleiman Atta Al-Shahed, l-a condamnat pe inculpat la moarte prin spânzurare, după ce a stabilit că totul a fost premeditat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 5 ani, ucisă cu bestialitate pentru o datorie de 57 de euro. Tânărul criminal, condamnat la moarte în Egipt