Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 6 ani, dispărută fără urmă, după ce mama a fost găsită moartă în casă. Poliţiştii cred că femeia s-a sinucis

Poliția din Minnesota a pornit în căutarea disperată a unei fetițe de 6 ani. Oamenii legii şi-au dat seama că aceasta lipseşte în momentul în care mama ei a fost găsită moartă în weekend. Poliţiştii tratează incidentul drept sinucidere. 

de Redactia Observator

la 04.07.2022, 14:44

Fetiţă de 6 ani, dispărută fără urmă, după ce mama a fost găsită moartă în casă
Fetiţă de 6 ani, dispărută fără urmă, după ce mama a fost găsită moartă în casă - Facebook; Biroul şerifului

Cadavrul Lisei Wade, în vârstă de 39 de ani, a fost descoperit în casa ei din Rice County de către poliție, în jurul prânzului, sâmbătă. Cu toate acestea, fiica femeii, Elle Ragin, nu a fost găsită nicăieri. Autoritățile cred că moartea lui Wade este de fapt o sinucidere şi că este legată de dispariția micuței, conform New York Post

Poliţiştii cred că sinuciderea şi dispariţia sunt legate

Anchetatorii nu au găsit-o pe fată până duminică seara: ''Poliția are motive să creadă că Wade ar fi fost implicată în dispariția lui Elle înainte de a-și lua viața. Autoritățile analizează casa și vehiculul lui Wade pentru indicii și au efectuat percheziții în zonă cu echipe canine, drone și elicopterul de patrulare de stat, dar rezultatele au negative'', a spus Biroul Șerifului din Rice County într-un comunicat.

Oamenii legii au lansat fotografii și o descriere a fetei în speranța că o vor găsi. Elle are ochii căprui și părul creţ, castaniu, conform descrierii oferite de șerif. De asemenea, copila a fost fotografiată zâmbind alături de Wade în două dintre fotografiile distribuite. Imaginea arată duo-ul mamă-fiică purtând ținute asortate, în timp ce Wade se uită cu drag la fiica ei. 

''Poliția investighează în mod activ acest caz și solicită ajutorul publicului.'' Anchetatorii au rugat pe oricine care a văzut-o pe Elle sau pe Wade în ultimele două săptămâni să sune la poliția din Northfield. Biroul FBI din Minneapolis contribuie la această anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 6 ani, dispărută fără urmă, după ce mama a fost găsită moartă în casă. Poliţiştii cred că femeia s-a sinucis