Antena Meniu Search
x

Fost militar britanic, descoperit de soție cum iși abuza fiica încă de când micuţa avea 7 ani. Fata şi-a făcut curaj să povestescă ororile abia când a împlinit 18 ani

O mamă a descoperit cum soțul ei își abuza fiica de doar șapte ani. Tatăl de șase copii, care a servit în armată, ar putea fi eliberat condiționat luna viitoare, în noiembrie. 

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 23:10

Fata şi-a făcut curaj să povestescă ororile abia când a împlinit 18 ani
Fost militar britanic, descoperit de soție cum iși abuza fiica încă de când micuţa avea 7 ani - Shutterstock

Danielle Keenan, acum în vârstă de 18 ani, avea doar șapte ani când tatăl ei, Michael Keenan, a început să o agreseze sexual. Adolescenta din Oldham, Greater Manchester, și familia ei locuiau în Germania la acea vreme într-o bază a armatei, relatează Mirror.

Când mama ei s-a îmbolnăvit după ce a născut gemeni și a stat în spital pentru o perioadă lungă de timp, abuzul s-a agravat. Când avea nouă ani, tatăl Daniellei care era soldat, a violat-o și i-a spus acesteaia că indiferent dacă va spune cuiva, nu o va crede nimeni. Danielle a renunțat la dreptul la anonimat pentru a-și putea spune povestea public pentru prima dată.

Ea a spus că tatăl său a început să o agreseze în fiecare noapte, după ce mama ei a fost internată în spital. 

"Începea să o facă în fiecare dimineață și seară. El venea în camera mea și mă ruga să mă bag cu el în pat", a explicat ea.

Pe acelaşi subiect

Fetița a folosit jucăriile de pluș pentru a-i arăta mamei ei ce se întâmplase

Studenta a spus că a încercat să spună oamenilor despre abuz, dar nu a știut cum. Mama lui Danielle, în vârstă de 38 de ani, a observat că fiica ei devenise retrasă. După ce s-a dus în camera ei să o verifce, într-o noapte, și-a găsit soțul în pat cu ea. Danielle a folosit jucăriile de pluș pentru a-i arăta mamei ei ce se întâmplase.

Eram îngrijorat pentru Danielle. Am vorbit cu el despre asta și mi-a spus că probabil că se acomoda mai greu cu mutarea și îi era dor de prietenii ei. M-am uitat la Danielle și i-am spus: „Tata a făcut ceva?” și ea a spus „Da”. Am rugat-o să-mi spună și a spus că nu știe cum. I-am dat două plușuri și i-am cerut să-mi arate. Ea le-a pus împreună și am știut. Ea mi-a atins fața și a spus: „Ești bine mamă? Tata a făcut ceva rău?, a spus ea.

 Michael Keenan, care avea 34 de ani la acea vreme, a fost arestat în acea noapte după ce mama lui Danielle a alertat poliția. În instanță, el a recunoscut 10 infracțiuni sexuale asupra copiilor și a fost condamnat la cinci ani de închisoare în 2015. Apoi, în ajunul Anului Nou din acel an, Danielle i-a trimis un mesaj bunicii ei și i-a spus că a fost violată de tatăl ei.

Poliția a fost imediat alertată. În urma unui proces la Centrul Tribunalului Militar din Colchester, bărbatul a fost găsit vinovat de violul unui copil sub 13 ani. A fost condamnat la 11 ani și șase luni de închisoare. Tatăl de șase copii, care a servit în Batalionul 3 RLC, ar putea fi eliberat condiționat luna viitoare.

Când iese, cum pot fi sută la sută că suntem în siguranță?”, a spus mama fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Fost militar britanic, descoperit de soție cum iși abuza fiica încă de când micuţa avea 7 ani. Fata şi-a făcut curaj să povestescă ororile abia când a împlinit 18 ani