Antena Meniu Search
x

Video Fraţii Bogdanoff, cei mai controversaţi gemeni din lume, lucrau cu un laborator specializat în tratamente pentru prelungirea vieţii

Cei mai celebri fraţi ai televiziunii franceze au murit. Gemenii Igor şi Grişca Bogdanov au murit la 6 zile distanţă, după ce ar fi refuzat să se vaccineze anti-COVID. Povestea lor de viaţă este fascinantă. Vedete ale micului ecran în anii 80, cei doi au ţinut constant prima pagină a ziarelor, mai ales din cauza zecilor de operaţii estetice suferite care i-au desfigurat.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 21:39

Vezi și
  • Fraţii Bogdanoff, cei mai controversaţi gemeni din lume, lucrau cu un laborator specializat în tratamente pentru prelungirea vieţii

Fraţii Bogdanoff, cei mai cunoscuţi gemeni ai televiziunii franceze iubeau publicitatea şi controversa. Născuţi în 1949 din părinţi ruşi, Grichka şi Igor Bogdanoff au cunoscut faima în anii '80 cu o emisiune despre spaţiu, tehnologie şi ştiinţă. Timp de opt ani, au fost eroii unei întregi generaţii. Au devenit adepţii culturii "geek" înainte ca aceasta să devină modă.

Sfârşitul acestei aventuri a fost începutul uneia mai puţin glorioase. Au lansat teze de doctorat ce au revoltat întreaga comunitate ştiinţifică, iar în 2018 au fost acuzaţi că au fraudat un milionar care s-a sinucis. Au fost şi anii încare înfăţişarea celor doi fraţi s-a schimbat dramatic de la operaţiile estetice.

Grichka Bogdanoff: Eu şi Igor, şi vă spunem asta ferm, concis şi foarte liniştiţi că nu am primit nici măcar un euro de la Cyril. Nici nu încape discuţie! Niciun euro! E ridicol! Este delirant! 1 milion de euro care au dispărut în buzunarele lui Igor şi Grichka.

Controversele nu i-au părăsit până la moarte

Într-un ultim interviu dat la sfârşitul lui 2021, mărturiseau că lucrează cu un laborator specializat în tratamente pentru prelungirea vieţii. Nu erau împotriva vaccinării, dar credeau că un stil viaţă echilibrat, bazat pe o alimentaţie corectă şi sport, îi va feri de coronavirus. Deşi familia nu a confirmat, se pare că cei doi au murit după ce s-au infectat. Grichka, cel mai mic dintre fraţi a murit pe 28 decembrie, iar Igor, ieri. Aveau 72 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Fraţii Bogdanoff, cei mai controversaţi gemeni din lume, lucrau cu un laborator specializat în tratamente pentru prelungirea vieţii