Antena Meniu Search
x

Cei mai celebri gemeni din Franţa - Bogdanoff - au murit de Covid la 6 zile diferență unul de altul. Cei doi nu erau vaccinați

Celebrii gemeni Igor și Grichka Bogdanoff au murit la șase zile diferență, după ce s-au infectat cu coronavirus. Cei doi nu erau vaccinați anti-Covid.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 15:21

Igor Bogdanoff a murit la vârsta de 72 de ani, din cauza infecției Covid. Decesul său a survenit la șase zile după moartea fratelui său geamăn, Ghrichka, care a încetat din viață pe 28 decembrie 2021. Potrivit presei locale, cei doi frați au murit după ce au contractat virusul SARS-CoV-2, însă familia nu a confirmat această informație, scrie The Independent

„Grichka, ca și Igor, nu a fost un antivaxxer”, a declarat Luc Ferry, fost ministru al Educației și prieten al celor doi frați, pentru Le Monde. „Fiind foarte atletici, fără un gram de grăsime, au crezut că vaccinul este mai periculos. Nu s-au îmbolnăvit niciodată”.

Cine au fost frații Igor și Grichka Bogdanoff

Cei doi frați erau descendenții familiilor nobiliare Kolowrat și Bogdanoff. Familia din partea tatălui nu a folosit niciodată titlul nobiliar și a renunțat la el, după ce bunica lor a fost decăzută din drepturi din cauza unei aventuri extraconjugale cu un afro-american, scrie Daily Mail, în urma căreia a rezultat nașterea unei fetițe – mama gemenilor. 

Pe acelaşi subiect

Igor și Grichka s-au născut în 1949, într-un castel din Gascogne, din sudul Franței, unde au fost crescuți de bunică până la moartea sa, în 1982. 

Cei doi frați au studia matematică aplicată la Institutul de Științe Politice înainte să intre în televiziune. Frații Bogdanoff au devenit celebrii în anii ’80, cu o serie de emisiuni legate de știință. Între anii 1979 și 1989, cei doi au prezentat show-ul Temps X. În ultimii ani, munca lor academică în domeniul fizicii a fost pusă sub semnul întrebării. În 2002, un fizician i-a acuzat pe frați că au publicat lucrări cu  jargon fără sens.

Ceea ce i-a propulsat însă cu adevărat și a atras atenția publicului a fost înfățișarea lor ieșită din comun. Igor și Grichka au negat în repetate rânduri că trăsăturile lor deosebite s-ar datora unor intervenții chirurgicale plastice, insistând că aspectul lor este natural.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Cei mai celebri gemeni din Franţa - Bogdanoff - au murit de Covid la 6 zile diferență unul de altul. Cei doi nu erau vaccinați