Antena Meniu Search
x

Gelozie dusă la extrem. O femeie din UK și-a înjunghit vecina, după ce aceasta a crezut că flirtează iubitul ei: "Te uiți după bărbatul meu?”

O femeie din Anglia și-a înjunghiat vecina din gelozie, după ce aceasta a crezut că femeia se uită la iubitul ei. Katie Dalziel a atacat-o cu un cuțit de bucătărie pe Laura Glannister, dintr-o criză de gelozie dusă la extrem.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 11:04

Gelozie dusă la extrem. O femeie din Uk și-a înjunghit vecina, după ce aceasta a crezut că flirtează iubitul ei
Gelozie dusă la extrem. O femeie din Uk și-a înjunghit vecina, după ce aceasta a crezut că flirtează iubitul ei - Merseyside Police

Potrivit anchetei, victima ar fi fost deranjată de zgomotul care vedea de la casa lui Katie, în timp ce copilul ei de șapte ani încerca să doarmă. Când a mers să-I spună acesteia să facă gălăgie, Laura a fost întâmpinată de un bărbat. Katie ar fi fost deranjată de faptul că femeia și-a permis să apară la ușa ei pentru a doua oară, crezând că motivul este de fapt iubitul ei, nu gălăgia, relatează Mirror.

Katie, o femeie în vârstă de 31 de ani, ar fi început apoi să fie agresivă și să pornească o ceartă aprinsă care a degenerate și a dus la tentative de omor. Femeia i-ar fi spus victimei: “Te uiți după bărbatul meu?”. Apoi, a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie, în bărbie.

Femeia a fost înjunghiată în bărbie, cu un cuțit de bucătărie

„Victima și-a amintit că a simțit durere și apoi a văzut doar sânge”, a spus avocata victimei. După ce a fost înjunghiată, bărbatul agresoarei a dus-o în casă pe femeie și a încercat să-I trateze rana, dar, în cele din urmă, a fost dusă la spital. Femeia a fost înjunghiată în bărbie. După atac, atât agresoarea cât și iubitul ei au fost arestați.

Cei doi erau în stare de ebrietate iar Katie nu a încetat să vorbească urât despre femeia pe care a înjunghiat-o. Ofițerii au găsit un cuțit de bucătărie zimțat pătat de sânge în spatele unui scaun din casă, iar ulterior, prin analize medico-legale, s-a confirmat că sângele îi aparține Laurei. Femeia a fost condamnată la 18 luni de închisoare și i-a fost impus un ordin de restricție pe termen nedeterminat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Gelozie dusă la extrem. O femeie din UK și-a înjunghit vecina, după ce aceasta a crezut că flirtează iubitul ei: "Te uiți după bărbatul meu?”