Meniu
Search
x

Video Hoţul "acrobat": sparge cu capul uşa benzinăriei şi înhaţă tot ce prinde. Imaginile publicate de poliţiştii din SUA

Un hoţ i-a uimit pe poliţiştii americani cu "acrobaţiile" sale. Weekend-ul trecut, bărbatul a dat năvală într-o benzinărie de pe o autostradă din comitatul Floyd, alergând cu capul înainte direct prin uşă. Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind momentul în care geamul de sticlă se sparge în sute de cioburi.

De Redactia Observator la 22.04.2022, 19:09

Poliţiştii americani încă îl caută pe infractorul care şi-a făcut o intrare spectaculoasă în benzinăria de pe Autostrada Cedartown. Magazinul era închis, dar asta nu l-a oprit pe bărbat să-şi atingă scopul "necurat". Acesta a fost filmat în timp ce se năpusteşte, cu capul înainte, direct prin uşa de sticlă. Geamul s-a spart în sute de bucăţi, în urma infractorului care nu a pierdut nicio secundă. 

Hoţul a furat cât a putut şi dus a fost

A înhăţat câteva bilete loto, apoi a sărit pe tejghea, încercând să deschidă casa de marcat. Lacom, şi-a încărcat braţele cu mai mult decât putea duce, iar obiectele au început să cadă pe jos, rând pe rând. Mulţumit de prada sa, bărbatul a plecat prin locul unde, cu doar câteva zeci de secunde în urmă, fusese uşa benzinăriei. Acesta a dispărut în noapte, iar polţiştii sunt acum pe urmele sale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Hoţul "acrobat": sparge cu capul uşa benzinăriei şi înhaţă tot ce prinde. Imaginile publicate de poliţiştii din SUA

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"