Antena Meniu Search
x

"Idiotul ăsta mic". Și-a ucis copilașul de un an, după ce i-a umplut corpul cu răni. Mama din UK, încurajată de noul iubit

Minți criminale. O mamă și-a bătut cu brutalitate copilașul, până când acesta și-a dat ultima suflare. Micuțul de un an avea pe corp 70 de răni, toate cauzate de cea care i-a dat viață și de bărbatul cu care aceasta începuse o relație. 

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 10:37

Și-a ucis copilașul de un an, după ce i-a umplut corpul cu 70 de răni. Mama din UK, încurajată de noul iubit
Și-a ucis copilașul de un an, după ce i-a umplut corpul cu 70 de răni. Mama din UK, încurajată de noul iubit - Facebook

Alfie Phillips, care avea doar 18 luni, a rămasc cu 70 de răni pe corpul firav, după ce mama lui l-a bătut cu brutalitate. Autoritățile au găsit chiar și urme de cocaină în organismul micuțului. Copilașul ar fi fost ucis de mama sa, Sian Hedges, în vârstă de 27 de ani, și de noul ei iubit Jack Benham, în vârstă de 35 de ani, într-o rulotă din Hernhill, Kent, potrivit The Sun.

Maltrat de mamă până la moarte

După ce l-a născut, femeia a vrut inițial să dea copilul spre adopție însă, în final, a decis să-l păstreze. Copilul „era normal, sănătos în primele luni ale vieții”. Totuși, situația s-ar fi schimbat când femeia s-a despărțit de tatăl copilului și a început o nouă relație cu Sian. Apropiații familiei au început să observe vânătăi pe copil. Mama lui susținea însă că micuțul s-ar fi lovit singur, pentru că era neastâmpărat.

În mod șocant, autoritățile au reușit să găsească mesajele dintre ea și iubitul ei. 

Pe acelaşi subiect

Idiotul ăsta mic m-a mușcat de braț de dimineață, m-a durut”, i-a scris femeia iubitului ei.

 El a răspuns sugerând că ea ar trebui să muște copilul înapoi „dar nu la fel de tare”.

Apoi, nenorocirea s-a produs. Nimeni nu a mai văzut copilul până a doua zi, când Jack, iubitul femeii, a ieșit cu micuțul în brațe „albastru la față” și nu respira. 

Paramedicii au ajuns imediat la fața locului dar a fost imediat evident că Alfie era mort „de ceva timp”. O autopsie a arătat ulterior că Alfie a suferit răni multiple care i-au adus sfârșitul. Cei doi neagă crima și cauzarea morții unui copil. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Idiotul ăsta mic". Și-a ucis copilașul de un an, după ce i-a umplut corpul cu răni. Mama din UK, încurajată de noul iubit