Antena Meniu Search
x

Video S-a întors din străinătate pentru fiica lui, dar ea a murit subit. Fata, elevă a Liceului Teologic, descoperită fără viaţă în cadă de tatăl ei, în Neamţ

Moarte învăluită în mister, în judeţul Neamţ. O adolescentă de 17 ani a fost găsită fără suflare în cadă. Fata era elevă a unui liceului teologic şi făcea naveta pentru a sta mai mult timp cu tatăl ei recent întors din străinătate.

de Angela Bertea

la 04.10.2023, 15:41

Vezi și

Anchetatorii iau în calcul toate variantele. spre exemplu cum ar fi de la suicid, cauze medicale ori un accident nefericit, însă se aşteaptă rezultatul necropsiei care va face lumină şi va arăta cauzele ce au dus la acestă tragedie.

Tatăl acesteia este cel care a găsit-o

Din primele informaţii, tatăl ar fi cel care ar fi găsit-o pe fată, acesta ar fi sunat o la telefon iar ea nu ar fi răspuns. Îngrijorat ar fi mers acasă să vadă ce s-a întâmplat. Astfel, tânăra a fost găsită în cadă fără suflare. S-a solicitat ajutor medical la 112 iar un echipaj de la ambulanţă a mers la faţa locului de urgenţă.

În ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale fata nu a răspuns la manevrele de resuscitare fiind declarat decesul. În cauză a fost deschis un dosra penal pentr ucidere din culpă iar poliţiştii continuă cercetările pentru  stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » S-a întors din străinătate pentru fiica lui, dar ea a murit subit. Fata, elevă a Liceului Teologic, descoperită fără viaţă în cadă de tatăl ei, în Neamţ