Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Japonezul care a cheltuit 14.000$ să devină câine își regretă decizia. Acum vrea să imite alt animal

Japonezul care a cheltuit 14.000$ pentru a se transforma în câine își regretă decizia. Acum vrea să imite alte animale, după ce a realizat cât de greu este să se deplaseze asemenea patrupedului preferat. 

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 13:45

Japonezul care a cheltuit 14.000$ să devină câine își regretă decizia. Acum vrea să imite alt animal Japonezul care a cheltuit 14.000$ să devină câine își regretă decizia. Acum vrea să imite alt animal

Toco a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a cheltuit 14.000 de dolari pe un costum realist de câine din rasa Border Collie, deoarece își dorea să trăiască asemenea patrupedului său preferat. În timp, însă, japonezul a realizat provocările pe care le presupune noul său stil de viață și, dezamăgit, a anunțat că se gândește să imite alte animale.

„Câinii și oamenii au schelete diferite și modul în care își îndoaie picioarele și brațele este diferit, așa că este foarte dificil să le imiți mișcările. Aș putea să devin alt câine, un panda sau un urs”, a declarat el pentru publicația japoneza WanQol. „O vulpe sau o pisică ar fi, de asemenea, alegeri drăguțe, dar sunt prea mici pentru ca oamenii să le imite”.

Toco, care își documentează experiența de a trăi ca un câine pe canalul său de YouTube, a stârnit un val uriaș de reacții și critici, scrie New York Post. Într-un interviu acordat în septembrie 2023, japonezul a declarat cât îi este de greu să meargă în patru picioare, dar că o face cu plăcere, pentru că foarte mulți dintre cei care îl urmăresc îi trimit încurajări și îl admiră.

Articolul continuă după reclamă

Mai presus de interesele financiare, Toco spune că a visat să trăiască ca un animal cu mult înainte de a-și comanda costumul de collie. „Mi-am dorit să fiu un animal de când mă știu”, a spus el.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Mapamond » Japonezul care a cheltuit 14.000$ să devină câine își regretă decizia. Acum vrea să imite alt animal