Antena Meniu Search
x

Foto Bărbatul care s-a transformat în câine vrea acum să-şi găsească jumătatea. A plătit 13.000 de euro pentru noua înfăţişare

Bărbatul din Japonia care a plătit peste 13.000 de euro pentru a se transforma în câine are un alt vis. Japonezul, numit Toco, vrea să-şi găsească jumătatea.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 11:26

Bărbatul care s-a transformat în câine vrea să-şi găsească iubirea.
Bărbatul care s-a transformat în câine vrea să-şi găsească iubirea. - Captură Youtube

Japonezul care a plătit 13.000 de euro să se transforme în câine vrea acum să-şi găsească iubirea. În urmă cu câteva săptămâni, a stârnit un val de uimire pe social media, după ce a apărut într-un costum de câine din rasa Collie.

Bărbatul-câine vrea să-şi găsească jumătatea

După ce a şocat întreaga lume cu apariţia sa într-un costum de câine care a costat peste 13.000 de euro, japonezul are un nou vis. Bărbatul-câine, căruia i se spune Toco, vrea să-şi găsească jumătatea. Dorinţa sa este să întâlnească o femeie transformată în patruped, exact ca şi el.

"Cred că ar fi grozav dacă ar exista așa ceva", a spus el, vorbind despre o posibilă poveste de dragoste cu o femeie-câine. "Mi-ar plăcea să cunosc o astfel de persoană.", a adăugat, potrivit New York Post.

Pe acelaşi subiect

Toco a explicat de ce a ales rasa Collie

Japonezul deghizat într-un câine Collie a dezvăluit motivele pentru care a ales această rasă. Toco spune că ar fi fost greu să aleagă o rasă mai mică de câini, pentru că nu s-ar fi putut deghiza atât de bine.

"Motivul pentru care am ales rasa Collie este, în primul rând, pentru că îmi place să cresc astfel de câini", a spus el, care a deținut mai mulți pui în trecut. El a mai adăugat: "În al doilea rând, pentru că dacă nu ar fi o rasă de mărime mare, nu ar părea naturală camuflarea."

De la om transformat în câine la... star de cinema

După ce și-a îndeplinit visul de câine, Toco are acum o altă dorință: de a deveni vedetă de cinema.

"Cred că ar fi grozav dacă aș fi capabil să-mi folosesc abilitățile și să am ocazia să apar ca un câine într-un film", a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu câteva săptămâni, Toco a apărut pentru prima dată în public în costumul de câine, şocând o lume întreagă. Costumaţia sa a fost realizată de către o firmă japoneză care produce costume pentru filme şi a costat două milioane de yeni, adică aproape 13.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Bărbatul care s-a transformat în câine vrea acum să-şi găsească jumătatea. A plătit 13.000 de euro pentru noua înfăţişare