Antena Meniu Search
x

"Le-a spus copiilor că asta primesc pentru că se încurcă cu fiica ei". Copilă de 11 ani, arsă cu acid, într-un parc din SUA: mama i-a oferit agresoarei substanţa

Indicent cutremurător. O copilă de 11 ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp, după ce a fost stropită cu acid de o altă fată, în vârstă de 12 ani, într-un parc din incinta școlii. Mama tinerei agresoare este acuzată că tocmai ea ar fi fost cea care a adus substanța chimică pe care fiica ei a aruncat-o pe copila de 11 ani, în semn de răzbunare.

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 18:49

Copilă de 11 ani, arsă cu acid, într-un parc din SUA: mama i-a oferit agresoarei substanţa
Copilă de 11 ani, arsă cu acid, într-un parc din SUA: mama i-a oferit agresoarei substanţa - GoFundMe

Deaira Summers, în vârstă de 11 ani, a petrecut patru zile în spital, fiind tratată pentru „arsuri de gradul doi și trei” , în urma atacului de la terenul de joacă al școlii elementare Vernor din Detroit.  Declarațiile mamei sunt de-a dreptul cutremurătoare. Femeia a povestit îngrozită cum a văzut fum ieșind din corpul fiicei ei „din cap până în picioare”, potrivit Mirror.

La două săptămâni după ce a terminat școala elementară, Deaira se juca cu frații și verișoara ei duminică, 9 iulie, când a izbucnit o ceartă între verișoara ei și o altă fată, a spus bunica Deairei. Femeia a susținut că mama agresoarei de 12 ani s-a întors în parc cu acidul care a fost apoi aruncat pe Deaira. 

Arsă cu acid de o copilă cu doar un an mai mare decât ea

Ea a declarat că nepoata ei „are norocoasă că este în viață, dar va avea nevoie de îngrijire continuă pentru a se vindeca pe deplin de toate rănile pe care le-a suferit”.

Pe acelaşi subiect

Bunica a spus, de asemenea, că familia ei ar putea avea nevoie să se mute din zonă în urma atacului, de teama celeilalte familii. Procurorul din județul Wayne, Kym Worthy, a acuzat-o pe fetița de 12 ani cu intenția de vătămare corporală gravă. Ea urmează să apară în instanță pe 18 iulie.

Mama ei s-a întâlnit cu ea în parc și i-a dat substanța chimică pe care să o arunce asupra copiilor și le-a spus copiilor că asta primesc pentru că se încurcă cu fiica ei”, a spus mama Deairei.

Pe 9 iulie, Deaira, frații ei mici și verii ei erau într-un parc când a avut loc o altercație între un adolescent mai în vârstă ;i și unul dintre verii Deairei. Mama fetei a adus acid în parc pentru ca copilul ei să se răzbune. Deaira și frații ei au plecat din parcul, deoarece nu erau implicați; totuși, Deaira și-a scăpat geanta în graba ei de a pleca de acolo. S-a întors după poșetă și a fost apoi stropită cu acid de către adolescenta mai în vârstă”, a povestit bunica ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Le-a spus copiilor că asta primesc pentru că se încurcă cu fiica ei". Copilă de 11 ani, arsă cu acid, într-un parc din SUA: mama i-a oferit agresoarei substanţa