Antena Meniu Search
x

"A luptat pentru viața ei". Cazul bizar al unei tinere din SUA care a dispărut şi a reapărut brusc după 2 zile, după ce s-a oprit pe autostradă să ajute un copil

O tânără de 25 de ani a fost găsită la două zile după ce a dispărut brusc, după ce a oprit să ajute un copil care se plimba de unul singur pe o autostradă din Alabama. Femeia s-a întors acasă de una singura, pe jos, după ce, timp de două zile, nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu ea. Apropiații femeii spun că au auzit un strigăt la telefon, înainte ca apelul să se întrerupă brusc și să nu mai știe nimic de ea.

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 17:33

Cazul bizar al unei tinere din SUA care a dispărut şi a reapărut brusc după 2 zile, după ce s-a oprit pe autostradă să ajute un copil
Cazul bizar al unei tinere din SUA care a dispărut şi a reapărut brusc după 2 zile, după ce s-a oprit pe autostradă să ajute un copil - Hoover Police Department via Facebook

Carlethia „Carlee” Russell s-a întors acasă sâmbătă, după ce a dispărit în ziua de joi, a declarat căpitanul Keith Czeskleba de la Departamentul de Poliție Hoover într-un comunicat. Carlethia a fost dusă imediat la un spital, după ce a fost găsită și apoi externată. Întoarcerea ei acasă, în siguranță, a pus capăt unei căutări lungi care a început cu un apel derutant la urgențe, joi seară, potrivit Today.

Carlethia a sunat la poliție pe 13 iulie pentru a raporta un copil care mergea de-a lungul I-459 South, o autostradă care merge la sud de Birmingham, a declarat lt. Daniel Lowe de la Departamentul de Poliție Hoover. Femeia s-a oprit să verifice copilul în timp ce vorbea la telefon cu un membru al familiei.

A venit de una singură acasă, după ce nimeni nu a știut nimic de ea timp de 2 zile

A auzit un țipăt și apoi un fel de alergare. Am simțit imediat că este în pericol”, a spus mama femeii, Talitha Russell, referindu-se la persoana cu care fiica ei vorbea la telefon în acel moment.

Pe acelaşi subiect

Apelul s-a întrerupt brusc și apropiații au sunat imediat la poliție, de teamă că tânăra a pățit ceva grav. Când ofițerii au ajuns la fața locului au găsit mașina Carlethiei abandonată și multe dintre lucrurile ei personale. Telefonul ei și poșeta erau pe drum în apropiere, a spus poliția, dar nu au găsit-o nici pe femeie, nici pe copil.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe autostradă au arătat un vehicul care conducea încet cu luminile aprinse înainte ca femeia să dispară, ceea ce a dus la o mobilizare de amploare a autorităților, pentru a o găsi pe aceasta.

Carlethia s-a întors acasă singură și pe jos în jurul orei 22:45. pe 15 iulie, au spus oficialii. Ea a fost dusă la un spital din zonă pentru o evaluare completă și de atunci a fost externată.

Nu este clar ce s-a întâmplat cu femeia în timp ce ea era dispărută sau cu cine era. Poliția a spus că nu a primit alte apeluri despre un copil care mergea pe autostradă sau vreun raport despre un copil dispărut. Thomas Latrell Simmons, un bărbat care s-a identificat drept iubitul femeii, a scris duminică într-o postare pe Facebook că a fost găsită în siguranță. 

Ea a luptat literalmente pentru viața ei timp de 48 de ore. Nu este capabilă să ofere nicio informație sau locația despre răpitorul ei”, a scris el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "A luptat pentru viața ei". Cazul bizar al unei tinere din SUA care a dispărut şi a reapărut brusc după 2 zile, după ce s-a oprit pe autostradă să ajute un copil