Antena Meniu Search
x

Foto Mamă căutată de poliție, după ce și-a ucis doi copii, de 4 și 10 ani, într-un accident de mașină, în UK. Femeia e de negăsit: “Nu știm ce are de gand”

O mamă care și-a ucis doi copii într-un grav accident produs pe autostrada M1, din Marea Britanie, este de negăsit. Potrivit The Sun, femeia, în vârstă de 35 de ani, urma să apară în fața magistraților de la Aylesbury Crown Court în cursul zilei de vineri, la audieri, fiind acuzată de omor.

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 20:16

Judecătorul Francis Sheridan a emis un mandat de arestare pe numele femeii și vrea ca autoritățile britanice să pune porturile și aeroporturile în alertă. "Cel mai probabil va fugi în Irlanda. Acesta este un caz trist, dar a pleca în mod secret pentru a scăpa de acuzații este, în opinia mea, ceva tactic", a declarat el. Tragedia s-a petrecut pe data de 9 august, în jurul orei 22:00, ora locală. Mary McCann, în vârstă de 35 de ani, se afla la volanul unui autoturism Vauxhall Astra atunci când s-a izbit cu putere de un camion. Fiul ei "supererou", Smaller, în vârstă de 10 ani, a murit în urma impactului devastator, alături de surioara lui, Lilly, care avea doar patru ani. Înmormântarea micuților a avut deja loc, săptămâna aceasta.

Femeia este de negăsit

Imediat după accident, Mary McCann fost dusă la spital în stare de șoc, alături de cel de-al treilea copil al ei, care a scăpat cu viață. Potrivit The Sun, un membru al familiei a povestit că femeia se întorcea de la o petrecere din Londra. "Din păcate, nu știm unde este. Am fost anunțați de avocatul ei că nu s-a putut lua contactul cu ea. Adresa raportată era la sora ei, dar nu este acolo. A fost și înmormântarea copiilor ei săptămâna aceasta", a declarat, la rândul lui, anchetatorul Heather Stangoe. "Copilul ei de un an este cu bunica lui și e în siguranță. Ea nu mai e la adresă. A dat un număr de telefon. Am încercat să o contactăm la acel număr, dar nu răspuns nimeni". Nu știm ce are de gând", a spus avocatul apărării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Mamă căutată de poliție, după ce și-a ucis doi copii, de 4 și 10 ani, într-un accident de mașină, în UK. Femeia e de negăsit: “Nu știm ce are de gand”