Antena Meniu Search
x

Video Meci din Mexic, întrerupt după ce un cățeluș a intrat pe teren, a luat mingea şi nu a mai vrut să îi dea drumul: "Să-l prindem"

Un câine a acaparat atenţia în partea finală a unui meci din Liga BBVA Expansion MX, după ce a intrat pe teren și le-a pus bețe în roate jucătorilor. Animalul le-a furat mingea și timp de două minute a alergat cu ea, fiind imposibil de prins, relatează infobae.com, citat de News.ro.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 07:41

Meci din Mexic, întrerupt după ce un cățeluș a intrat pe teren, a luat mingea şi nu a mai vrut să îi dea drumul
Meci din Mexic, întrerupt după ce un cățeluș a intrat pe teren, a luat mingea şi nu a mai vrut să îi dea drumul - Profimedia

Întâmplarea a avut loc pe Estadio Tecnológico de Oaxaca, în timpul meciului dintre Alebrijes de Oaxaca şi Dorados de Sinaloa. Când mai erau doar trei minute din timpul adiţional, un câine a intrat pe teren, dar ceea ce a fost cel mai amuzant pentru jucători şi pentru public a fost faptul că nimeni nu l-a putut prinde.

Câinele a intrat pe teren în momentul în care acţiunea se desfăşura la una dintre porţi. Portarul a avut mingea pentru o clipă, dar a sfârşit prin a-i da drumul şi căinele a prins-o. Odată ce câinele a avut mingea în gură, nu a mai permis ca jocul să continue, încercările oamenilor de ordine de a-l prinde fiind în zadar. Întreaga situaţie a fost transmisă de postul ESPN.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câinele a luat mingea și nu a mai lăsat-o

Având în vedere situaţia deosebită, comentatorii au început chiar să povestească acţiunile câinelui: "câinele a intrat, poliţistul a intrat şi a scăpat, atenţie la câine! Să-l prindem!", a spus comentatorul ESPN.

Din cauza vitezei cu care fugea animalul, niciunul dintre agenţii de securitate nu a reuşit să-l prindă, ceea ce a stârnit şi mai multe râsete. Situaţia a scăpat de sub control în momentul în care un grup de oameni de ordine a intrat pe teren pentru a-l prinde pe câine, însă niciunul dintre ei nu a reuşit, iar publicul a început să aplaude acţiunile animalului. A durat cel puţin două minute până când au reuşit să-l prindă pe animal şi să lase jocul să se încheie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Meci din Mexic, întrerupt după ce un cățeluș a intrat pe teren, a luat mingea şi nu a mai vrut să îi dea drumul: "Să-l prindem"