Antena Meniu Search
x

Video Mielul cu 6 picioare există. Dolly a venit pe lume la o fermă din landul german Saxonia: ''A vrut să trăiască''

Un miel cu şase picioare s-a născut la o fermă din landul german Saxonia, informează vineri DPA. "Pur şi simplu de la început a vrut să trăiască, iar acum îi oferim şansa de a face asta", a declarat joi crescătorul Bernd Tinter, care a precizat că mielul a primit numele "Dolly".

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 20:48

Vezi și

Dolly întâmpina dificultăţi în a se hrăni şi a se ridica singură în picioare, a povestit crescătorul. Acesta i-a legat unul dintre picioare cu un bandaj pentru a o ajuta să meargă. Mielul a fost verificat de un medic veterinar care nu a descoperit alte probleme cu excepţia acestei malformaţii, a precizat el, adăugând că Dolly se simte bine.

Specialiştii cred că Dolly s-a născut cu şase picioare din cauza aşa-numitului "virus Schmallenberg", care este transmis de insecte. În cazul în care oile gestante sunt infectate, virusul poate pătrunde în uter, provocând ulterior malformaţii embrionului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Mielul cu 6 picioare există. Dolly a venit pe lume la o fermă din landul german Saxonia: ''A vrut să trăiască''