Meniu
Search
x

Galerie foto O fetiță de 4 ani din Texas a murit în somn. Anchetatorii cred ca a luat Covid de la mama ei nevaccinată, dar așteaptă necropsia

Poliţiştii din Texas au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, după ce o fetiţă de 4 ani a murit în mod misterios. Ipoteza anchetatorilor pune decesul pe seama unei infecţii cu Covid-19, însă cauza clară a morţii va fi anunţată doar după efectuarea necropsiei.

De Ovidiu Cojocaru la 14.09.2021, 11:36

Kali Cook, a murit în somn, acasă, la doar cinci ore de la primele semne de febră pe care le-a prezentat în timpul dimineţii, relatează Click2Houston. "Kali a fost perfect în regulă, iar apoi ceva s-a întâmplat şi a murit. Totul a fost atât de rapid", a mărturisit mama fetiţei. Cu o zi înainte, femeia fusese testată pozitiv cu coronavirus, la fel şi logodnicul acesteia, William Tucker. Familia se afla deja în carantină în momentul în care testele au arătat că au contractat boala.

"Am încercat să stau departe de ea şi nu am vrut ca ea şi ceilalţi copii ai mei să se infecteze" a declarat Karra Harwood pentru presa străină. Femeia a recunoscut că acum regretă că s-a opus vaccinului anti-Covid-19 şi îndeamnă populaţia să se vaccineze. "Am fost una dintre persoanele care s-a opus vaccinării. Acum îmi doresc să nu fi fost niciodată", mărturiseşte femeia.

Fetiţa începuse grădiniţa de puţin timp, iar anchetatorii exclud varianta prin care s-ar fi putut infecta acolo. În urma raportului întocmit de aceştia, reiese că familia era singura sursă de infecție. 

În Texas, procentul de vaccinare este puţin peste 50% din totalul locuitorilor, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins. Reprezentanţii din Sănătate au transmis că acesta ar putea fi primul caz de deces după o infecţie cu Covid, care se înregistrează în rândul copiilor, pe teritoriul ţării. Urmează acum ca rezultatul autopsiei să indice cu exactitate cauza morţii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O fetiță de 4 ani din Texas a murit în somn. Anchetatorii cred ca a luat Covid de la mama ei nevaccinată, dar așteaptă necropsia