Antena Meniu Search
x

Foto Modelul OnlyFans "Coconut Kitty" și-a luat viața. Tânăra mămică avea 5.4 milioane de urmăritori pe Instagram

O tânără mămică din California, model cu milioane de urmăritori pe OnlyFans și Instagram, și-a luat viața în circumstanțe neclare, transmite NY Post. Coconut Kitty, pe numele real Diana Deets, stârnea deopotrivă admirație și controverse datorită modului în care își edita fotografiile.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 15:51

Coconut Kitty s-a sinucis pe data de 12 februarie, potrivit unui anunț publicat pe pagina ei de Instagram. "E nedrept. Viața e nedreaptă. Ne-am fi dorit să o cunoașteți așa cum prietenii și familia o cunoșteau. Vedeți, a fost ca o rază de lumină pentru această lume. Strălucea mereu. Nu aveai cum să o oprești. Era determinată și puternică, dar și o draguță cu cel mai bun suflet pe care l-am văzut. Întotdeauna încerca să-i facă pe cei din jur să se simtă bine. Voia ca toată lumea să aibă de câștigat", se arată în mesajul postat pe Instagram.

Vârsta tinerei rămâne neclară, pentru că nu a vrut să o facă publică, însă există indicii că ar fi avut 24 de ani. Diana Deets era descrisă ca "tipul de persoană care lasă totul pentru a te ajuta când ai probleme și pentru a-ți fi alături". Potrivit New York Post, cei dragi și-o amintesc drept "cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă". "Râsul ei era contagios", au scris apropiații, în mesajul publicat pe Instagram.

Diana Deets, cunoscută drept Coconut Kitty, strânsese o avere de 450.000 de dolari. Însă există suspiciuni că modul în care și-a câștigat existența i-a cauzat o depresie.

Diana Deets, cunoscută drept Coconut Kitty, o prezență controversată

Tânăra nu era lipsită de controverse. Modul în care își edita pozele, pentru a părea adolescentină, i-au determinat pe unii să o acuze că atrage pedofili. "M-am săturat de oameni care comentau modul în care arătam atunci când prestam în fața camerei. M-a cam deranjat", spunea ea într-un articol din Rolling Stones, în 2021. Plecase la drum pictând cu acrilice, dar a simțit nevoia să-și completeze veniturile. "La un moment dat mă întrebam cum pot să fac bani din arta mea. Și apoi am decis să merg către artă digitală. Așa am creat-o pe Coconut Kitty. Voiam să fac ceva care arată în viața reală ca un caracter anime, bărbie mică, ochi mari, care să-mi semene, pentru că foloseam pozele cu mine și le editam", povestea ea.

Kate Oseen, un creator de conținut pe Instagram și activist anti-pornografie, a acuzat-o pe Diana Deets că atrage minore către OnlyFans. Într-un mesaj pe Twitter, Diana Deets și-a cerut tinerelor cu peste 700.000 de urmăritori pe Instagram să o contacteze pentru "oportunități de business".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Modelul OnlyFans "Coconut Kitty" și-a luat viața. Tânăra mămică avea 5.4 milioane de urmăritori pe Instagram